2777
2789

سلام بنظرتون مناسب ترین وقت برای اقدام به بارداری چند مدت بعد از ازدواجه؟ 

من علاقه ای به بچه ندارم و حتی وقتی بهش فکر میکنم احساس افسردگی میکنم ولی شوهرم دوس داره.

با اومدن بچه همه چیم حتی موقعیت کاریم (تدریس زبان) بهم میخوره. کمکم کنین بدونم چند مدت بعد بنظر خود خود خودتون خوبه.

مخصوصا خانواده های ما بعد از یکسال میگن طرف باردار نمیشه ببرینش دکتر...منم۲۰ سالمه سنم کمه دوس دارم حداقل ۵ سال دیگ باردار بشم. ولی علاقه شوهرم ب بچه منو تحریک نمیکنه. اصلا بچه نمیخوام. فقط نظرتونو بگین ک من باید چیکار بکنم بااین وضعیت؟ درمورد آیودی هم بگم ک شوهرم ب هیچ وجه نمیذاره و من تازه ازدواج کردم و روش های پیشگیری رو فقط ک...اندوم رو میدونم حتی قرص قوی رو هم نمیشناسم.

خواهش میکنم کمکم کنین

اس ام ان

بین 3 تا 5 سال بعد از شروع زندگی مشترک 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

عزیزم یکم بگرد و تفریح کن خودتو پابند بچه نکن حداقل دوسال بگرد

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سن خانوم مناسب باشه بعد یکسال منطقی و عاقلانس بنظرم من خودم بعد یکسال اقدام کردم و تو 20 سالگی بچم دنیا اومد الانم خیلی خیلی راضی ام تو جوونیم بزرگش میکنم و راحت میشم و در اینده یه مادر جوون میشم نظر شخصیم بود

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕

هروقت ك احساس كردي الان وقتشه...منم همينطوري بودم...بعد ٦سال بچه اوردم...واقعا اوايل نميخاستم...تا دلتم بخواد اطرافيا بهم متلك مينداختن كه نازام...ولي مهم نبود برام و وقتي دلم بچه خواست اوردم...الانم دخترم ٣ماهشه☺️

اگه سن خانوم مناسب باشه بعد یکسال منطقی و عاقلانس بنظرم من خودم بعد یکسال اقدام کردم و تو 20 سالگی ب ...

خب شما دوس داری بچرو . من احساس افسردگی میگیرم. اگه بدونم چند ماه آینده باردار هستم مطمئنا حتی ازدواجمون هم بهم میخوره

اس ام ان
خب شما دوس داری بچرو . من احساس افسردگی میگیرم. اگه بدونم چند ماه آینده باردار هستم مطمئنا حتی ازدوا ...

خب همسرتون رو قانع کنیین به توافق برسین اینطوری که سخته 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
خب همسرتون رو قانع کنیین به توافق برسین اینطوری که سخته 

فکر نمیکنم قانع بشه. روش پیش گیری با قرص چطوره؟ چه قرصی رو پیشنهاد میکنین؟ طرز مصرفش چطوریه

اس ام ان