خانومی الان مشکل شما چیه برای بارداری فقط داشتن فولیکول بالغ کافی نیست ....آیا شما و همسرتون از نظر ...
من هم سونو رفتم هم آزمایش سالم بود همسرم آزمایش اسپرم داد حرکت اسپرم کند بود دکتر رفت و سونو از بیضه نوشت یکی از بیضه ها چند میلی پایین تر بود کلی دارو تقویتی نوشت گفت بخور و اقدام کن تا الان که باردار نشدم
من هم سونو رفتم هم آزمایش سالم بود همسرم آزمایش اسپرم داد حرکت اسپرم کند بود دکتر رفت و سونو از بیضه ...
پس شما مشکلی نداری مشکل اصلی همسرتون هست سعی کن تقویتش کنی منم همسرم کم تحرکی داشت خودم مشکلی نداشتم قرص گیاهی آفرودیت خیلی برای همسرم خوب بود همون ماهی که این قرص و خورد من باردار شدم با اینکه هفت ماه قبلش تلاش کردیم و نتیجه نداد
از داروخانه بخر ....یکی صبح بعد از صبحانه یکی هم بعد از ناهار و یکی بعد از شام مخصوصا برای کسانی که واریکوسل دارند و مشکل اصلیشون کم تحرکی اسپرم هست این قرص عالیه....همکار من هم همین قرص و برای شوهرش خریده بود و با همین بعد از 5 سال که باردار نمیشد و همه دکترهارو رفته بود باردار شد منم با همین قرص که دادم همسرم خورد باردار شدم
ان شالله حتما جواب میگیری کسانی که مشکل از طرف خانوم نیست خیلی زود جواب میگیرن چون مشکلات زنان دیر خوب میشه و تعدادش هم بیشتر از مشکلاتی هست که آقایون دارن