2777
2789

سلام دوستان.میدونم بدترین موقع س واسه گذاشتن این پست.اما انقد قلبم فشرده ‌سبب خاطر داغی ک دیدم(پست قبلیم رو چک کنید)همه روزام شده حسرت و گریه...فقط دلخوش ب اینم ک اااگه بتونم بخابم‌ تو خواب ببینمشون..تورو خدا بگین ب نظرتون وقتی میان تو خوابمون روحشون واقعا پیش ماس یا فقط ب خاطر اینه ک زیاد بهشون فکر میکنیم؟؟؟

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

سلام عزیزم

تسلیت میگم خدا بهت ارامش و صبر بده

روزای و هفته های اول بخاطر قکر زیاد معمولا خوابها تعبیر ندارن 

خوابی ام ک تعبیر داشته باشه قوانین خودشو داره و باید بین طلوعین دیده بشه یعنی بین اذان صبح و طلوع افتاب

روحشون قرین رحمت الهی

سلام عزیزم تسلیت میگم خدا بهت ارامش و صبر بده روزای و هفته های اول بخاطر قکر زیاد معمولا خوابها تع ...

ی شب خیلی گریه کردم و ب نازنین گفتم خاله ب خدا خیلی دلتنگتم بیا ب خوابم ی بار ببینمت.روز اول عید دیدم صورت ماهشو و۳روز قبل فوتش اون م شاید۲دقیقه همینطور خوابم برد دیدم اومد خواهرم میخاست بغلش کنه خندید گفت فقط اومدم هانیه خاله رو ببینم.بغلم کرد.وقتی بیدار شدم حس میکردم بدنشو ب خودم فشار دادم...آخ ک چ قد عزیز بودن برامون😢

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی شب خیلی گریه کردم و ب نازنین گفتم خاله ب خدا خیلی دلتنگتم بیا ب خوابم ی بار ببینمت.روز اول عید دید ...

به نظر من خوابشون حقیقت داره و هر موقع آمدند خودشون هستند

خدا رحمتشون کنه بهترین جا هستند غصه نخور🙏

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

عزیزم خدا رحمتشون کنه و به شما هم صبر جمیل بده

ان شاءالله که جایگاهشون بهشت برین

به این فکر کن که هممون رفتنی هستیم دیر یا زود

از نظر من که کاشکی زودتر باشه تا بار گناهانمون سبک تر باشه

ینی چشماش چه رنگی بود💔

عزيزم خدا بهتون صبر بده خيلي وحشتناك هست ما هم چنين تجربه اي رو اما نه به سختي شما داشتيم ( ما فقط دامادمون فوت كرد) تحملش وحشتناك هست خيلي سخته روحشون شاد باشه. 

مطمعن باش كه خوابت حقيقت بوده و واقعا اومده پيشت 

ی شب خیلی گریه کردم و ب نازنین گفتم خاله ب خدا خیلی دلتنگتم بیا ب خوابم ی بار ببینمت.روز اول عید دید ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه الهم صل علی محمد واله محمد خدا بهتون صبر بده فقط عذرمیخوام میشه بگی پسرش چندسالشه واینکه الان پیش کیه؟؟؟

دنیای من پسرمه خدایا خودت هواشو داشته باش

عزیز دلم. من اصلا نمی دونم ماجرا چیه. 

اما همین قدر میدونم که خواب امروز تعبیر نیک داره. 

نمیدونم چند وقته فوت شدن اما اوایل خود متوفی به خاطر  انسش با دنیا و عزیزانش زیاد به خوابشون میاد و گاهی حرفی برای گفتن داره. مثلا دختر خاله من چهل روز اول بسیار در خواب ما بود و بعد متوجه شدیم حرفش چی بود. اما خب هروقت خواب مرده ای رو دیدی حتما براش فاتحه یا سوره ای مثل ملک و واقعه یس و الرحمن رو بخون. مطمئنا محتاج این موارد هستن تمام مردگان. 

بنظر من هر روحی که به خواب ما میاد حتما متوجه پریشانی زیاد ما شده و یا مشکلی داشته که چون دستش از دنیا کوتاهه نیاز به ما بوده ولی ازیک چیزی مطمعنم واحد و اجازه نده فکر نمیکنم بتونن به خواب عزیزاشون بیان . پس ازخدا بخواه فقط خدا و یقین بدون خدا مهربان ترینه آمین