2777
2789

بگین بار اول بعد چند ماه باردار شدین؟ وضعیت روحی تون بعد سقط چجور بوده و چند ماه بعد اقدام کردین و چند ماه بعد باردار شدین؟ امیدوارم کسانی که سقط داشتن از نا امیدی در بیان

بعدد دخترم برای بار داری دومم اقدام کردم دو ماه لتروزول مصرف کردم بار دار شدم اما غیر طبیعی در هفته 5 سقط شد دو ماه بعدش باردار شدم خدارو هزار بار شکر بیدون دارو 

خدایا شکرت   

بار اول بعد پنج ماه اقدام باردار شدم، هفته شش فهميدن كه خارج از رحمه و با دارو سقط شد

حال روحيم بي نهايت بد بود

بعد شش ماه عكس رنگي انداختم و دوماه بعد باردار شدم

الان دخترم ده ماهشه

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر ضعیف بودن رحم و سهل‌انگاری یه مامای احمق جنین دوازده هفته‌م از دست رفت

وضعیت روحی فوق‌العاده افتضاح و وحشتناک

به خاطر حال داغونم یک سال تلاش کردم و باردار نشدم که دیگه رفتم سراغ طب سنتی، خداروشکر همون ماه اول به نتیجه رسیدم...

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

تنبلی تخمدان دارم،بعد از 1سال ونیم اقدام،نی نیم به علت تشکیل قلب و توقف رشد سقط شد

خیلی روزای بدی بود حتی یادآوریشم برام عذابه😢

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
مامی جون انشااله نی نی دار میشی دیگه اقدام نکردی

مرسی عزیزم

چون اسفند سقط داشتم دکترم گفت تا 6ماه اقدام نکن بذار رحم خودشو پیدا کنه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍