2777
2789
عنوان

درد دل

158 بازدید | 13 پست

امشب داغونم با اینکه خیلی خسته ام از فکر خوابم نمی بره.سر یه موضوعی حرفی رو زدم که مامانم ناراحت شد و گریه کرد.دارم دق میکنم.ارزوی مرگ میکنم.الهی بمیرم که اینطوری باعث شدم مامانم اشک بریزه واقعا نمیدونستم با کی درد دل کنم...

خیلی داغونم خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توبه کن تا دفعه ای دیگه این کارو نکنی و از دلش دربیار مامانا خیلی مهربونن میبخشتت 

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

من امشب داشتم فک میکردم ک چقد مجرد بودم مامانمو اذیت کردم الان ک خودم دارم مامان میشم حسشو درک میکنم. چقد بعضی وقتا دلشو شکستم. بچه ها یعنی مامانم بدیایی ک بهش کردمو یادش رفته؟😢😢😢😢

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
انثدر همون موقع خودمم ناراحت شدم و گریه کردم که بچمم تو شکمم بی تاب شده بود داشت محکم لگد میزد.الهی ...

بچتم نگران تو بوده که داری خودتو اذیت میکنی ‌.عزیزم ادم تو بارداری حساس میشه .پیش میاد .اما خودت رو ببخش و بزار بچتم اروم باشه

اروم باش فردادوباره برو پیشش تاحالت خوب بشه طول میکشه تاازذهنت بره ولی تجربه بشه برات ماماناخیلی زود ...

همین الام که دارم تاپیک میزنم دارم گریه میکنم.از خودم بدم میاد.کاش بمیرم