2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرای مردادی خیلی خانواده دوستن،منظورم از خانواده زنشون و بچشونه.اکثرا برا همه مغرورن بجز کسی که عاشقشن.مهربون و دست به خرجن،کم عصبی میشن ولی اگه عصبی بسن خیلی بد میشه

عشق اونیه که وقتی پیر شدی،رو صورتت خط لبخند به جا گذاشته باشه  

من نیز یک خانوم مردادیِ کم خرج وقانع و مهربون و صبور😋

همسرجان نیز یک آقای مردادی ولخرج و پرادعا  و البته مهربون و ساده دل و حسسسساااس و عاطفی.😍 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

کلا مردادی ها شیر هستن و برای خودشون قلمرو دارن...تا زمانی که خیلی واضح با دم شیر بازی نکنی عصبانی نمیشن.برای ازدواج خیلی مناسبن

عشق اونیه که وقتی پیر شدی،رو صورتت خط لبخند به جا گذاشته باشه  

شوهر من مردادیه....

تو ولخرجی که درجه ی یکه....باید مراقب باشی....

خیلی مهمون دوسته...

همیشه باید احساس کنه که تماما متعلق به اونی...

عصبانی هم بشه که کسی جلو دارش نیست....

ولی یه عاشق واقعیه....و خیلی اهل سوپرایز کردن 😍

کلا مردادیا عشقن من مردادی زیاد دور و برم دیدم همشون ماهن...

پسرای مردادی خیلی خانواده دوستن،منظورم از خانواده زنشون و بچشونه.اکثرا برا همه مغرورن بجز کسی که عاش ...

عزیزم شما مردادیا وختی جواب تکس رو نمیدین و نخونده پاک میکنین تو واتس اپ  یعنی چی؟ مردادیه من اینجور شده من فقط فقط دم ظهر بهش " روز بخیر عزیزم "میدم ولی جدیدا  اینجور میکنه نخونده پاک میکنه !!!! و احساس میکنم ساعت بازدیدامو تو واتس زیر نظر داره...