2821
2789

من ازدواج کردم اومدم ی شهر دیگ که با خانوادا چن ساعت راهه

بعد زن عموم تقریبا تو سن های خودمه پارسال هم برای بچش تولد گرفت من نتوستم برم بخاطر مشکلاتی

الان دوباره برای تولد بچش زنگ زد که پس فردا بیا

اگ نیای نارحت میشم دیگ اسمت رو هم نمیارم

من تازه ی هفته ای میشه از خونه مادرم اومدم ی هفته ای اونجا بودم

الان اصلا حوصله شو ندارم برم شوهرمم میگ تنها برو من نمیام چیکارکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طرف درکش خیلی پایین

راه دور نمیشه ک هر کی ی جشن ساده داش بلند شی بری

همسرت حق داره

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

فاصله چندساااعته به خاطر یه تولد پسرعمو؟والا من باشم نمیرم

و اینکه ادم کسیو دعوت میکنه میسپره به خودش و شرایطش

تهدید کردنشو اصلا خوشم نیومد🚶♀️

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

یکم باهم صمیمی هستیم در حد بگو بخند همین کاری نکردم واسم ولی اینجوری زور گفت خوشم نیومد

پس نرو

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
طرف درکش خیلی پایین راه دور نمیشه ک هر کی ی جشن ساده داش بلند شی بریهمسرت حق داره

خیلی توقع بی جا داره من چیکار کنم تو هرسال تولد میگیری والا بخدا تو این شرایط تولد گرفتن چیه اخه

بعدم اگ برم نزدیک یکی دو تومن از دستم میره

خیلی توقع بی جا داره من چیکار کنم تو هرسال تولد میگیری والا بخدا تو این شرایط تولد گرفتن چیه اخهبعدم ...

تشکر کن و بگو باشه و نرو

نمیاد یقه ات بگیره و بزور ببرتت که

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خیلی توقع بی جا داره من چیکار کنم تو هرسال تولد میگیری والا بخدا تو این شرایط تولد گرفتن چیه اخهبعدم ...

حرفت درسته بخدا

نرو بگو شرایطم اوکی نیس

والا طرف خودش باید بسنج ک راهه دوره نمیشه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

حرفت درسته بخدا نرو بگو شرایطم اوکی نیس والا طرف خودش باید بسنج ک راهه دوره نمیشه

اره بابا اون باید بفهمه ک یکی که راهش دوره سخته براش

بخاطر این حرفشم شده نمیرم والا زن عمو کیه دیگه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز