2821
2789
عنوان

فشار هیجده

61 بازدید | 10 پست

مامانم با اینکه قرص فشار میخوره الان رفته دکتر گفته فشار ۱۸

خیلی نگرانم قرصاشو عوض کرده

چیکار کنه

تروخدا اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید خیلی استرس دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش

قرص شو مرتب مصرف کنه

غذاهای پرفشار و نمکی نخوره

غذاهای کاهش فشار خون مثل خیار اینا بخوره ؛ داخل اینترنت جستجو کن میاره که چی بخوره ؛ چی نخوره

استرس نداشته باشه

باید همیشششه رعایت کنه

نه دو هفته پیش رفته بود دکتر بهش لوزارتن داده بود

الان طبیعتا باید یه قرص زیر زبونی بهش میداد. اینو حتما از داروخانه بگیرید تو خونه باشه. تو این مواقع یکی بذاره زیر زبونش. من فشارم ۱۶بود دکتر همون لحظه داد بهم. الان اگه عرق کاسنی دارید بده بخوره. ندارید انار . یا گلاب . سر انگشتاشم با سوزن بزن یه کم خون بیاد . این دیگه برای مواقع اورژانسی حیلی خوبه. ولی قرصش رو بخوره .آب زیاد بخوره تا سرویس بره زیاد. اینجوری نمک بدنش دفع میشه فشار میاد پایین

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

نگران نباشقرص شو مرتب مصرف کنه غذاهای پرفشار و نمکی نخوره غذاهای کاهش فشار خون مثل خیار اینا بخوره ؛ ...

مرسی عزیزم

دقیقا دکتر بهش گفته استرس نداشته باشه ولی اگ خواهر و برادر احمقم بزارن

الان طبیعتا باید یه قرص زیر زبونی بهش میداد. اینو حتما از داروخانه بگیرید تو خونه باشه. تو این مواقع ...

مرسی عزیزمم

راستش اصلا هیچ علائمی نداره هیچییی

حتی برای یه مشکل دیگه رفته بود دکتر ک فهمیدیم فشار داره و حالا داره پیگیری میکنه

مرسی عزیزممراستش اصلا هیچ علائمی نداره هیچییی حتی برای یه مشکل دیگه رفته بود دکتر ک فهمیدیم فشار دار ...

استرس گرفته رفته بالا. مایعات بگو خیلی بخوره. نگران نباش آروم بشه خوب میشه.ولی قرص زیر زبونی رو حتما بگید دکتر براتون تجویز کنه. ۱۸ واقعیتش بالاست باید خیلی مراقب باشه.

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج