من یه پسریو سال هاست میخوام و اون منو در حد رفیق میدید اما میگفت دوس پسرمه و فقط واسه تنهایی منو میخواست تا اینکه پارسال ولم کرد کاملا...
خیلی واسم سخت بود خیلی..
این آدمی که هرگز توی تلگرام یکسره آنلاین نمیموند همش آنلاین میشد و کلا از قیافش و انرژیش میفهمیدم با کس دیگست.
این یکسالی که ولم کرد به من خیلی خیلی کم پیام میداد مثلا ماهی یه بار و فکر میکردم دوسم داره اما خودش اعتراف کرد که با دختریه و دوسش داره و وقتی از عصبانیت به دختره فحش دادم گفت حق نداری بهش توهین کنی خیلی جدی شد و خیلی جدی گفت بهم هنوز یادم میاد حرص میخورم..
پروفایل عاشقونه و فلانش رو مخمه گفت دختره پولداره و باهم رفتن آیفون ۱۶ پرو خریدن و گفت دختره ۱۹ سالشه 😔
توی محل کار عاشق هم شدن و پسره خونه خریده تا باهم ازدواج کنن.
من خیلی احساس بدی دارم میدونم سرکار نرفتنم و ظاهرم بد هستن ولی خب خیلی به دختره حسادت میکنم ۴ سال از من کوچیکتره و سرکار میره از سن کمتر و اینکه کسی که دوسش داشتم ازش دفاع کرد و باهاش تو رابطست.
و فهمیدم که وقتی ولم کرد ، به رفیقش گفت از من جدا شده و اینکه دختره رو با افتخار به دوستش و خانوادش و حتی صابکار و همکاراش معرفی کرد و به دختره الکی میگفت من بهش پیام میدم تا دختره رو تحریک به حسادت کنه ت خودشو شیرین کنه..
یعنی این یکسال فقط واسه همین در ماه پیام کوتاه و سرد میداد تا به دختره نشون بده بگه ببین این دختره بهم پیام میده ..
و مثلا میخواست کلا دختره رو غیرتی کنه 🥲🥲
واقعا دلم گرفته انگار نمیدونم چیکار کنم اونا هزار جا میرن و حتی گفت رابطه جنسی هم دارن و میخوان ازدواجم کنن بعد این همه سال خونه گرفت تو این همه سال یه خونه نخرید و اونوقت توی این یه سالی که با دختره هست ، خونه خرید چون از انتخابش واسه ازدواج مطمئنه😔
ابن یکسال همش بفکرش بودم نمیدونستم که کاملا ازم کنده و با دختر دیگست..قسم میخورد میگفت حوصله دختر نداره اما همه جا رفتن و همه کارم کردن😔