2777
2789
عنوان

حسودی

153 بازدید | 16 پست

من یه پسریو سال هاست میخوام و اون منو در حد رفیق میدید اما میگفت دوس پسرمه و فقط واسه تنهایی منو میخواست تا اینکه پارسال ولم کرد کاملا...

خیلی واسم سخت بود خیلی..

این آدمی که هرگز توی تلگرام یکسره آنلاین نمیموند همش آنلاین میشد و کلا از قیافش و انرژیش میفهمیدم با کس دیگست.

این یکسالی که ولم کرد به من خیلی خیلی کم پیام میداد مثلا ماهی یه بار و فکر میکردم دوسم داره اما خودش اعتراف کرد که با دختریه و دوسش داره و وقتی از عصبانیت به دختره فحش دادم گفت حق نداری بهش توهین کنی خیلی جدی شد و خیلی جدی گفت بهم هنوز یادم میاد حرص میخورم..

پروفایل عاشقونه و فلانش رو مخمه گفت دختره پولداره و باهم رفتن آیفون ۱۶ پرو خریدن و گفت دختره ۱۹ سالشه 😔

توی محل کار عاشق هم شدن و پسره خونه خریده تا باهم ازدواج کنن.

من خیلی احساس بدی دارم میدونم سرکار نرفتنم و ظاهرم بد هستن ولی خب خیلی به دختره حسادت میکنم ۴ سال از من کوچیکتره و سرکار میره از سن کمتر و اینکه کسی که دوسش داشتم ازش دفاع کرد و باهاش تو رابطست.

و فهمیدم که وقتی ولم کرد ، به رفیقش گفت از من جدا شده و اینکه دختره رو با افتخار به دوستش و خانوادش و حتی صابکار و همکاراش معرفی کرد و به دختره الکی میگفت من بهش پیام میدم تا دختره رو تحریک به حسادت کنه ت خودشو شیرین کنه..

یعنی این یکسال فقط واسه همین در ماه پیام کوتاه و سرد میداد تا به دختره نشون بده بگه ببین این دختره بهم پیام میده ..

و مثلا میخواست کلا دختره رو غیرتی کنه 🥲🥲

واقعا دلم گرفته انگار نمیدونم چیکار کنم اونا هزار جا میرن و حتی گفت رابطه جنسی هم دارن و میخوان ازدواجم کنن بعد این همه سال خونه گرفت تو این همه سال یه خونه نخرید و اونوقت توی این یه سالی که با دختره هست ، خونه خرید چون از انتخابش واسه ازدواج مطمئنه😔

ابن یکسال همش بفکرش بودم نمیدونستم که کاملا ازم کنده و با دختر دیگست..قسم میخورد میگفت حوصله دختر نداره اما همه جا رفتن و همه کارم کردن😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا خودتو کوچیک میکنی؟ دیگه بهش پیام نده اگر داد گفت کات کردیم چمیدونم هرچیزی پیام نده اگر دختره هم پیامت داد یه وقت بهش بگو عزیزم ما دوست بودیم هرازگاهی خودش پیام داد این حس دوسش داشتمو بنداز دور تو رابطه نبودی با طرف فقط آویزونش بودی چرا ب دختره فحش بدی پسره نمیخادت چرا دنبال این چیزایی به خدا اینهمه مدت رفته بودی سر کار و باشگاه و ب خودت رسیده بودی دوتا رفیق داشتی چنتا گزینه خوب تو دست و بالت میومد

منظورت کارماست؟🥲یا نه اینکه به خدا فکر کنم

کارما یا هرچی که اسمشو میذاری

واسه دلی که به قصد شکستنش

واسه تحقیر و کوچیک کردن

واسه چشمی که هر شب گریه کنه

واسه داغی که هرچقدر بگذره بازم دردش کم نشه

امیدوارم باشه!

شاید اون لحظه به لبخند بزنیم..

کار به حسادت و رابطه گذشته و این پسره ندارم. ولی سنت سن کار کردنه برو دنبال کار هم دستت میره توی جیب خودت هم نشغول میشی کمتر بهش فکر میکنی هم موقعیت های بهتری پیدا میکنی بالاخره وقتی ادم به صورت مفید توی جامعه س موقعیت های بهتری میاد سراغش نسبت به کسی که خونه س فقط یا بیرون دور دور الکی میره.

چرا خودتو کوچیک میکنی؟ دیگه بهش پیام نده اگر داد گفت کات کردیم چمیدونم هرچیزی پیام نده اگر دختره هم ...

از اون قضایا دوماه میگذره و من از همون اول که فهمیدم دیگه بلاکش کردم از همه جا

ولی دلم آروم نمیگیره احساس میکنم باید به این پسر خیلی فحش میدادم که منو آویزون نشون داده به دختره ..

نه دختره پیام نداده و نمیده ..

از اینکه دختره ۴ سال ازم کوچیکتره خیلی احساس بدی دارم خوشگلم هست موهاش تا باسنشه موفقم که هست پولدارم که هست شوهر خوبم داره گیرش میاد پسره بخاطرش تمام حقوقاشو صرف وام مسکن و اینا کرده خونه گرفته بره دختره رو بگیره تو این عصر و زمونه..

کار به حسادت و رابطه گذشته و این پسره ندارم. ولی سنت سن کار کردنه برو دنبال کار هم دستت میره توی جیب ...

موقعیت سرکار رفتن رو ندارم.

دانشگاهم ول کردم دیپلم دارم.

قدم ۱۸۶ هست و به شدت لاغرم کلا هم احتماعی نیستم و زیرو زرنگم نیستم تا منو بخوان واسه کار

از اون قضایا دوماه میگذره و من از همون اول که فهمیدم دیگه بلاکش کردم از همه جا ولی دلم آروم نمیگیره ...

عزیزم اصلا ب این چیزا فکر نکن موفقه که هست مگه تو نمیتونی باشی؟ به نظرم جای غصه خوردن و فحش دادن بهش به خودت برس بیشتر تورو آویزون نشون داد هرچی بود هرکاری کرد بشین رو راست با خودت صحبت کن آدم بی ارزشی که نیستی دوستش داشتی خواستی کنارش باشی لیاقت نداشت و تموم همین یه آدم خوب تو دنیا هست؟ برو رو خودت کار کن پیشرفت کن آدم خوب توام میاد به نظرم دیدتو کلا تغییر بده با حسرت نگاهشون میکنی همش اون پسر همونیه که با تو اینجور تا کرد دلیلشم این بود که خودت اجازه دادی وگرنه از اولم نمیخاسته جای حسرت به نظرم بپذیر و رد شو آدم درستی نبود میگه دیگی که برا من نجوشه بزار سر سگ توش بجوشه اونی که برا تو نبوده و کوچیک کرده نه بهش فکر کن نه اهمیت بده

عزیزم اصلا ب این چیزا فکر نکن موفقه که هست مگه تو نمیتونی باشی؟ به نظرم جای غصه خوردن و فحش دادن بهش ...

نمیتونم ولی خودمو ۴ سال کوچیکتر کنم کاش منم ۱۹ ساله بودم نه ۲۳ ساله🥲

احساس پیری دارم

موقعیت سرکار رفتن رو ندارم.دانشگاهم ول کردم دیپلم دارم.قدم ۱۸۶ هست و به شدت لاغرم کلا هم احتماعی نیس ...

ماشالله قدت صد هیچ خیلیارو میزنه غصه چیو میخوری اخه برو سر کار فروشندگی تو شهرتون یا اگر چیزی بلدی برو دنبال کارش سعی کن ی چیزی که تایمش بخوره و اذیتت نکنه برداری برو تا شهریور سر کار پول اومد دستت برو باشگاه به خودت برس ی مقدارم جمع کن اگر شد بعدم پاشو سال دیگه یا اگر توان مالیشو داری همین بهمن میتونی دانشگاه بدون کنکور ثبت نام کنی فکر کنم یه امتحانی کن اگر نشد سال دیگه بزن کار عصر میتونی برداری روزا کلاس بری شبا کار که هزینه کلاستم بدی یا میتونی کلاس ارایش و اینام برداری مثل مژه کاشتن یا ناخون

ماشالله قدت صد هیچ خیلیارو میزنه غصه چیو میخوری اخه برو سر کار فروشندگی تو شهرتون یا اگر چیزی بلدی ب ...

باشه عزیزم مرسی 🥲❤️ولی میگم که بیشتر از این حرص میخورم که اون دختر ۴ سال از من کوچیکتره من نمیتونم سنمو کمتر کنم که🥲🥲

باشه عزیزم مرسی 🥲❤️ولی میگم که بیشتر از این حرص میخورم که اون دختر ۴ سال از من کوچیکتره من نمیتونم ...

حرص نخور ماهیو هر وقت از اب بگیری تازست مثل این میمونه یکی که ۳۵ سالشه بگه خب من دیگه کاری نمیکنم چون سنم بالاست حتی اگر طرف تا ۶۰ سالگی سر پا باشه فکر کن انگار ۳۰ سالشو هدر داده تو که سنیم نداری منم هم سن توام گاهی به این موضوع سن فکر میکنم ولی مهم اینه لحظه رو دریابه ادم وگرنه فردا ۳۰ سالت میشه اونوقت هی حرص بیشتر

حرص نخور ماهیو هر وقت از اب بگیری تازست مثل این میمونه یکی که ۳۵ سالشه بگه خب من دیگه کاری نمیکنم چو ...

نکنه واقعا پسرا دخترای زیر ۲۰ سال رو بخوان و من ترشیده بمونم 🥲🥲🥲

احساس میکنم همه مرد ها میرن سمت دخترای سن پایین