2777
2789

دوره های نهایی پلاس عرفان قربانی خوبن

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم عزیزم، تلگرام میتونم پیدا کنم؟

آره تلگرام هم کانال داره

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
آره تلگرام هم کانال داره

سلام عزیزم خوبی؟ من شمارو یادم بود بیام تشکر کنم اما فرصت نمیشد، میخواستم ازت خیلی تشکر کنم بابت پیشنهادت من ویدیوهای قربانی رو به پیشنهاد شما دیدم و آزمونم رو که سطحش خیلی سخت بود ۱۹.۵ شدم ازت ممنونم انشالله همیشه سلامت و موفق باشی♥️

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
سلام عزیزم خوبی؟ من شمارو یادم بود بیام تشکر کنم اما فرصت نمیشد، میخواستم ازت خیلی تشکر کنم بابت پیش ...

سلام عزیزم

خیلی خوشحالم که خوشت اومده و تونسته بهت کمک کنه

انشالله همیشه موفق باشی❤️