2777
2789
عنوان

شام چی بزارم

209 بازدید | 15 پست

میخاستم عدس پلو بزارم اما انقدربرنجی خوردیم این چندروز زده شدم ازیطرفم فردا همسرم باید ناهارشو ببره

چی بزارم شامی تازه گذاشتم دیزیم تازه پختم😫

فر ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کباب بذار منم مهمون کن😃😂

خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟

سیبزمینی و قارچ یا املت یا بادمجون یا بجای عدس پلو ماهیتابه کباب فردا هم آبگوشت بزار

همه اینارو این هفته داشتیم 😫سرهمین نمیدونم چی بزارم

برادرشوهرمم هست☺️شام موندم چ کنم دوروزهمش برنجی میخوریم

آره کباب تابهای هم میتونی بار بذاری.

به به🥲🥲🥲

خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟

🤣🤣😂بیا بیا

😂😂❤️

نه تازه خوردیم😂10روز اومدمخونم همه اینارو گذاشتم

ما اینجا یه غذا داریم به اسم حلیم بادمجون گوشت چرخ کرده با عدس پخته و بادمجون سرخ کرده رو میریزیم قاطی هم و وقتی یکم با هم پخت روش نعنا داغ و کشک میریزیم خیلیم خوشمزهاس.