خانما من برا شنا اصلا نمیتونم برا مدت حتی کم سرم زیرآب ببرم و برا نفس گیری مشکل دارم همش میترسم خفه شم یکی از ترسهای همیشگیم ترس از آب هست شما هم اولش اینجوری بودین؟
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تا اخرش نرفتم ولی مدت زیادی شنا میکردم .مربیگری استخر شرایطش سخته
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
خوب تکلیف چیه؟ یعنی با تمرین درست میشه؟ بیشتر ترس دارم تا مشکل دیگه
اره درست میشه .برو قسمت کم عمق دستتو بگیر از لبه استخر سه کام بگیر برو زیر اب و کم کم ازاد کن نفستو .با دماغ گیرم نمیشه شنا یاد گرفت استفاده نکن