2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیییچ فالگیر دعانویس موکل نداشت ندارن مگر اینکه موکل طلسم فقطططططط اساتید واقعی علوم غریبه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

اکثرا خودشونو تبلیغ میکنن درخواستشونو قبول نکن

اقایون درخواست دوستی ندن🐄ماورای باور های ما،ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی ست..فراتر از همه تصورات ، انجا تو را خواهم دید.🪼اگ کسی بی دلیل ازت متنفره،بهش ی دلیل بده

اکثرا خودشونو تبلیغ میکنن درخواستشونو قبول نکن

گل گفتین 👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مهمه اخه حالا بگو

میترسم وحشتناکن الانم تنهام باردار هم هستم

خلاصه بهت بگم همسایه ما حالش خراب شد جلوی باباش جملات جنسی میگفت یعنی یه وضعی

اون دومی هم بدبخت موکل گرفته بود که مادرشوهرش رو نمیدونم چکار کنه که همش واداراش میکرد کارای بد جنسی بکنه مثلا وادارش میکرد لخت بشه بره بالای درخت انبه تو حیاطشون بیچاره حامله هم بود اینکارو میکرد

فردا بهت میگم

تازه باید بیای جنوب

میترسم وحشتناکن الانم تنهام باردار هم هستمخلاصه بهت بگم همسایه ما حالش خراب شد جلوی باباش جملات جنسی ...

عزیزم نمیتونم بهت درخواست بدم میشه ایدی تلگرامت بدی یا بهم درخواست بدی بخرفیم

سلام

کاربری که تاپیکتون رو لایک کرده اگر کسی رو بهتون معرفی کرد باور نکنین.

ایشون رو یادمه ۲ سال پیش به خاطر تبلیغ کردن تعلیقش کرده بودن.

این جا اصلا اصلا به هیچ کس اعتماد نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز