2789
عنوان

مدیر مجرد

1078 بازدید | 64 پست

خانما من توی مدرسه ای هستم که مدیرش آقا و جوان و مجرد هست ، متولد ۸۰ هست و من خودم متولد ۷۵ متاهلو دوتا بچه کوچیک دارم.

من توی دفتر مدرسه بااین آقا تنها هستم البته رفت و آمد هم میشه ب این اتاق ....

ی حرفایی میزنه خیلی راحته مثلا میگه دلم دوست دختر میخواد یبار میگه پول میخام دلم ی شوگرمامی میخواد

اینا ب کنار

چند بار تو حرفاش بهم گفته شما خیلی خوشگلی برای همین همه بهت نگاه میکنن یا مثلا پیام براش توی شاد میفرستم همونجا ب شوخی میگه ی دختری داره مزاحمم میشه پیام میده برم ببینم اگه پروفایلش خوشگله ک جوابشو بدم....

کلا بنظرم دهه هشتادی پررو هست....نمیتونم اخم کنم و جواب ندم ولی من با شوخی جواب بهش میدم که گاهی خودشو جمع کنه و حتی گاهی سنگین میشم و حرف نمیزنم....

نمیدونم منظور داره یا بزارم پای بچه بازی هاش...

نظرتون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بی ادب و بی لوله

چحوری مدیر شده این جغله؟

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

بهش بگو

گیییییییییییییییییییییییییییییییییی خواره نشورده موس

سگگگگگ

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،