2777
2789
عنوان

بیاید ببینید

88 بازدید | 13 پست

‌‌‏ 🔸نوزادی که بعد از تولد صورت مادرش را نوازش کرد

🔸در این عکس لحظه‌ای استثنایی را می‌بینید که #نوزاد لحظاتی بعد از تولد سعی دارد صورت مادرش را لمس کند!

استفانی، مادر این نوزاد که خود پرستار کودک است، گفته است: «پرستارها بعد از تولد، اولیویا را روی سینه‌ام گذاشتند تا تماس پوستی داشته باشیم. وقتی دخترم سعی کرد دست کوچکش را به صورت من برساند و لمسم کند، واقعا لحظه پراحساس و زیبایی بود.

انگار بعد از تولدش سریع مرا شناخته بود و همین کارش، باعث شد معنی و مفهوم دختر داشتن برایم کاملا روشن شود.

جالب است بدانید اولیویا کوچولو نه یکبار، که چندین بار سعی کرد صورت مادرش را با دست‌های کوچکش لمس کند و همین موضوع نشان می‌دهد که این تماس، اتفاقی نبوده است.

https://goo.gl/5jinEu

@ninisite

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

حالا هی بگید پسر پسر

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من دوتاش دختره😻😻😻😻

تبریک

هردوش خوبه هم پسر هم دختر ❤مهم اینه سالم باشن😍

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
مال من دوتاش دختره😻😻😻😻

عزیزم😍مبارکه 

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

با دیدن این تصویر اشکم سرازیر شده و بند نمیاد.من دو بار سقط داشتم یعنی میشه یه روزی منم این لحظه رو تجربه کنم خدا؟

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
با دیدن این تصویر اشکم سرازیر شده و بند نمیاد.من دو بار سقط داشتم یعنی میشه یه روزی منم این لحظه رو ...

انشالله به زودی زود نوزادت رو بغل کنی..