2777
2789
عنوان

بارداری

165 بازدید | 32 پست

سلام دوستای گلم یه سوال داشتم هرکی تجربه داره ومیتونه سوالموجواب بده ممنونش میشم😊😘

بچه ها من30فروردین پریودشدم تا4یا5اردبیهشت وقتی پاک شدم شب درمیون اقدام داشتم تقریباهفته پیش بودشبی که اقدام داشتم صبحش تولباس زیرم فقط2 قطره خون اندازه سرسوزن دیدم وبعدش ترشحات لوسیونی زیاد داشتم دیشبم که وسطایه سیکلم بود اقدام داشتم صبحش توحموم یه تیکه تقریبابزرگ ترشح ژله ای بیرنگ دقیقامثل سفیده تخم مرغ خام لیز بودازم خارج شدبعدش یکم کمردردخفیف دارم فقط عرق فراسیون میخورم بامتفورمین وفولیک اسید.کسی همچین تجربه ای داشته؟حامله بودین یانه؟😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ترشحات ممکنه اسپرم همسر بوده باشه که ریخته بیرون . چون همه اش جذب نمیشه

نه عزیزم دقیقامثل سفیده تخم مرغ خام لیزبودو درازبود مطمئنم اسپرم نبوده2ساله منتظرم مامان بشم 😢

نه عزیزم دقیقامثل سفیده تخم مرغ خام لیزبودو درازبود مطمئنم اسپرم نبوده2ساله منتظرم مامان بشم 😢

نمیدونم عزیزم تجربه نداشتم ولی امیدوارم به زودی مامان بشی دوستم . حسابی برات دعا میکنم ایشالله به زودی خوش خبر میشی

نمیدونم عزیزم تجربه نداشتم ولی امیدوارم به زودی مامان بشی دوستم . حسابی برات دعا میکنم ایشالله به زو ...

مرسی عزیزدلم بابت دعاهات انشالله

خیلی محتاج دعام فداتشم همش دنبال علایم ببینم حاملم یانه😢

وای جدی میگی عزیزم؟😀همین علایم منوداشتی؟کی تست زدی فهمیدی حامله ای؟توروخدابیابگو خیلی خوشحال شدم که ...

دو روز مونده به موعدم بود تست زدم مارک لاوین رز

بعد ده دقیقه یه هاله خییییییلیییییی کمرررنگ 

انداخت که اصلا دل خوش نکردم بهش..

روز موعدم پررنگتر شد الان عکسشو میذارم

خوش اومدی عشق کوچولوی من  
دو روز مونده به موعدم بود تست زدم مارک لاوین رز بعد ده دقیقه یه هاله خییییییلیییییی کمرررنگ  ...

وای خیلی مبارکه عزیزم برامنم دعاکن 2ساله منتظرم

علایمت دیگه چیابود؟یعنی امکان داره منم بااین علایم حامله باشم!؟؟

ان شالله که بارداری عزیزدلم😍😘😘😘 ولی اگه نبودی هم غصه نخور  ان شالله ماه بعدش مامان میشی😍 ...

خداکنه عزیزدلم😘😘😘😘

آخه اون2قطره خون واون ترشح عجیب ودیدم فکری شدم😔😓