2821
2789
عنوان

کنکوریای انسانی

65 بازدید | 6 پست

سلام امیدوارم حالتون این روزا خوب باشه

کنکوریا یا کسایی که این مسیرو گذروندن

برای فنون بنظرتون چیکار کنم یه درصد چهل پنجاه بزنم؟ سماعی بلدم ولی ارایه به شدت مشکل دارم

استاد یکتا هم ارتباط نگرفتم. بنظرتون تو این سه ماه برای فرهنگیان دارم میخونم فنونو چیکار کنم؟ اگه روتین قراره بذارم چطور باشه؟

سلام عزیزم شما پایه دوازدهمی ازتون راهنمایی بگیدم؟

پسر منم دوازدهمه. نمیدونم چجوری بهش کمک کنم فرهنگیان قبول بشه.

ازمون گزینه دو مدرسه اش ثبت نام کرده خیلی عالی نمیداد درصدای کنکورشو.

ولی اقتصاد همیشه بالای ۸۰ میزنه. عربی بالای ۷۰

فنون حدود ۳۰ یا ۴۰ میزد . ریاضی ۳۵ میزد. الان ترم اول تقریبا کل کتابهاشون تمام شده برای بعد نوبت اول چیکار باید بکنخ

سلام عزیزم شما پایه دوازدهمی ازتون راهنمایی بگیدم؟پسر منم دوازدهمه. نمیدونم چجوری بهش کمک کنم فرهنگی ...

سلام بله منم دوازدهم هستم

درصد عربیش که عالیه فنونشم نسبتا خوبه. الان من خودم دی ماه هم دارم نوبت اول رو میخونم هم پایه رو جمع بندی میکنم درواقع پسر شما باید دی یکی از پایه های دهم یا یازدهم رو جمع بندی کنه و بعد از دی دوازدهم رو پیش ببره و یکی از پایه های دهم یا یازدهم رو بخونه که تا اسفند تموم شده باشه و کل پایه هارو تست و جمع بندی داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب پس عالیه دیگه یازدهم رو شروع کنن بخونن که تموم بشه و بتونن ازمون جامع بزننبرای منابع فرهنگیانم از ...

گلم ی سوال.

حکم رتبه های ورزشی مثلا مدال طلا اورده کشوری ایا امتیاز داره توی چه مرحله فرهنگیان امتیاز داره واسش؟ بنظرتون بعدش استعلام میگیرن از اداره وررش؟

گلم ی سوال.حکم رتبه های ورزشی مثلا مدال طلا اورده کشوری ایا امتیاز داره توی چه مرحله فرهنگیان امتیاز ...

بله مدال های معتبر براشون امتیاز داره و مدرک رو که تحویل بدید بهشون روی پرونده قرار میدن و بررسی میشه