2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز ازدواج نكردم ولي

من:مستر فشاري(خيلي نيشگون و بغلاي محكم و از اين كارا ميكنه)

اون:اداره گاز(من خيلي گاز ميگيرم)

😂😂😂😂

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
منم یه بار نفرت نوشتم تو نامزدی آشتی کرده بودیم رفته بودیم بیرون یهو دید عصبی شد دوباره دعوا کردیم

ن من یه‌ماهونیم نگهش داشتم خودشم میدید دم نمیزد ولی الآن کلا راحتم نصف اسمشو سیوکردم البته اونم‌ لج کرد اسممو نصفه کرد دوری ودوستی بهتره والا😉😉😉😉

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
بقیه چیزا رو که نی نی یار می ترکونه فقط این خاله زنکیا رو دوس دارن نمی ترکونن

درس صحبت کن خوشت نمیاد نگاه نکن کلی ایدس برا خودش... هنوز هم دغدغه های بزرگ تری نداریم ک بهس فکر کنیم... شما ک دغدغه داری و اینا واست خاله زنکیه ازت بعیده بیای و سر بزنی 

اس ام ان

اون عشقم

من عزیز

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
درس صحبت کن خوشت نمیاد نگاه نکن کلی ایدس برا خودش... هنوز هم دغدغه های بزرگ تری نداریم ک بهس فکر کنی ...

😂😂 ببخشید ولی خندم گرفت ، گفتی کلی ایدست برای خودش

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀