2777
2789

پادشاه زندگیم

نفسم 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

من مرتضی تو گوشی. خودش اومده تو تل گ رام گذاشته سرورم مرتضی خان  

اونم منو mmf. 

از دوران دانشجویی ش همین بود میگفت دوست ندارم زنگ میزنی یا پیام میدی یکی اسمتو رو گوشیم ببینه  

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همه عشقم زندگیمن.اوناییم که اصن از زندگی و شوهرشون راضی نستن منم  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

من دختر خاله م من رو my love سیو کرده بود این کار رو هم فقط برای من انجام داد

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

اسم های خودمون با میم مالکیت 

من vahidam 

اون fereshtam  سیو کردیم 

ما هیچوقت قهر و دعوا نکردیم و نمیکنیم خدایی نکرده اگه هچمین اتفاقی هم بیفته دلیل نداره شمارشو پاک کنم 

اوایل ک یادش بخیر رمانتیک بودیم هردو ولی الآن هردومونم نصف اسمای همیگرو نوشتیم سیو شده ینی بانی اینکارمن بودم یبارم ک دعوامون شده بود سیوش کرده بودم نفرت‌انگیزترین نفرت زندگیم بضی وختام ک دعوامون میشد کلا حذفش میکردم

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
اسمم دنیاس تو گوشی منو  د   ذخیره کرده😐😐

اتفاقا اینا ازهمه بهترن  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

من: آقایی😊

همسرم: بانوی خونه😇

میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁
فک کن برا بار 100 هست این موضوع تاپیک.بچه ها چرا یکم بزرگ نمیشم بنظرتون اینجور موثر ها تاپیک زدن دار ...

بقیه چیزا رو که نی نی یار می ترکونه فقط این خاله زنکیا رو دوس دارن نمی ترکونن

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕