2777
2789
عنوان

موهام😭

522 بازدید | 55 پست

عقدم خیلی هم دوس داریم همو ولی خب بخاطر شرایطی باید جدا شیم الان ۱۶ روزه حالم بده دارم دیوونه میشم تیک های مختلف گرفتیم بی خوابی اصلا نمیتونم رو خوومم کنترل داشته باشم هنوز اقدارم برای جدا شدن نکردیم اما خب دیگه تصممون جداییه موهام انگار به اب وصله شونه میزنم همش روی شونه سیاه میشه موهام همششش میمونه روش😭😭😭دارم دق میکنم

متاسفانه تا شرایطت نرمال نشه هر قرصبم بخوری زیاد جواب نمیگیری .هرویت یا فیتو همبخوری باید یکماعصابت آرومباشه .

میتونمبپرسمچرا شما که همدیگه رو ددست دارین باید جدا بشین؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره دیگه

اینطور که خودت میگی

پس میشی یه زن مطلقه کچل تنها

چه سرنوشتی!

شوهرت هم بعد طلاق با یه خانم دیگه ازدواج میکنه

اون خانم هم براش قورمه سبزی میپزه

چون اون خانم زن زندگی می باشد

نه شما

منم جدا شدم هنوز بعد شیش ماه باز وضعم همینه

همینطور پیش بره کچل میشم

اما باید خودتو ارومکنی منم مث تو میشستم یدور دیگه برا موهام گریه میکردم

اما خب فقط اوضارو بدتر میکنه

سغی کن فعلا رو حال خودت تمرکز کنی ن موهات

روانت که بمرور اروم بشه حال موهاتم خوب میشه

آره دیگهاینطور که خودت میگیپس میشی یه زن مطلقه کچل تنهاچه سرنوشتی!شوهرت هم بعد طلاق با یه خانم دیگه ...

چقد شما تو همه تایپکا تندی

اگه من دارم نابود میشم اونم مدام داره زجر میکشا با من پس جفتمون داریم زخم میخوریم شما نگران اینش نباش

آره دیگهاینطور که خودت میگیپس میشی یه زن مطلقه کچل تنهاچه سرنوشتی!شوهرت هم بعد طلاق با یه خانم دیگه ...

الان فازت چیه دقیقا؟

دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه

عزیزم داری بهترین تصمیم رو میگیری. خوندم دلیل طلاق رو. این آقا عاشقت نیست. مسلما با حرف خانوادش زده زیر قولش. بعدها هم با حرف خانوادش خیلی بلاها به سرت خواهد آورد.

مطمئن باش اگه میخواستت اینقدر راحت با دلیلی به این احمقانگی، طلاقت نمیداد. پس مطمئن باش آدم درستی نیست

منم جدا شدم هنوز بعد شیش ماه باز وضعم همینههمینطور پیش بره کچل میشماما باید خودتو ارومکنی منم مث تو ...

من نگران موهام نیستم چون یه عالمشون هم سفید شد تو سن کم دیگه اونقد ناداحت نمیشم ولی خب میدونی که سخته خیلی سخته مخصوصا برای من که یهو افتادم تو این ماجرا میگردم میگردم هیچ دلیلی برای دل کندن ازش پیدا نمیکنم جز شرطی که زد زیرش