2777
2789

قرار بود با پسری که دوستش داشتم از ایران بریم ،کار هامون هم درست میکردیم ،یه روز دیدم این و دوست صمیمیم غیب شدن،فهمیدم با هم هماهنگ شده بودن با هم دیگه برن، زودتر از موعدی که الکی به من گفته بود با هم میخوان برن تا شک نکنم.....:)

زندگیم خنده داره مگه نه؟ دلم میخواد ازشون انتقام بگیرم دلم خنک شه اما هیچی پشتیبانی تو زندگیم ندارم تا ازم حمایت کنند....از دوستم حداقل انتظار نداشتم بعد از ده سال اینکار رو با من کنه:)))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون دوست نیست عسلم یه هرزه شغال اونی هم که تو روش حساب باز کردی یه بیناموس هول

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

خودت كاراتو اوكي نكرده بودي بري؟

بدون توجه به اونا توام برو ر انقد موفق شو تا بميرن از حسودي

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱

الان رفتن؟

خیر نبینن. خاک بر سرشون

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اول اینکه فارسی حرف بزن نه عربی،کائنات یه سیستمه که خدا قرار داده برو یکم کتاب بخون

لامذهب کلمه وارد شده به فارسیه پرستش کائنات هم کاملا شرک و از فرق انحرافی ضاله وارد شده راستی ضاله هم وارد شده پس حرف مفت نزن