2777
2789
عنوان

شده توی نینی سایت چیزی بخونید که خیییلی خندتون بگیره😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 115 پست
اره بعد يك بار با هم حموم بودن متوجه شده

ایش

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شصت اولین شماره سوتینه خیلی کوچیکه اگ سایزت مثلا شصتوپنج باشه جک دار باید هفتادو پنج بخری 

نمیدونم من همیشه جک دار استفاده کردم اما حالا مبخوام معمولی بخرم نمیدونم چ سایزی بگیرم سایز 75*85/90 اینا جک دار برام کوچیکه همش میزنه بیرون معمولی چ سایزی میشه

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
خوشبحالت یکممشو ببخش ب من    

ن بابا سفت نیست ک هی راه می رم اگه سوتین نبندم ی وری میره این ی وری میره اون انگار مسابقه گذاشتن وقتی دراز میکشم همشون محو میشن پخش میشن انگار 40😁😁 سینه باید سفت باشه کوچیک و بزرگش فرق نداره 😁😁😁

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
نمیدونم من همیشه جک دار استفاده کردم اما حالا مبخوام معمولی بخرم نمیدونم چ سایزی بگیرم سایز 75*85/90 ...

اگ جک دار نود برات کوچیکه احتمالا همون شماره ی محبوب هشتاد پنج هستی معمولیش  

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
همسر منم بیدار شد از اتاق اومد بیرون گفت بسم الله

😂😂😂😂😂😂😂😂همسرم بیدارشده بو  ترسید اول فکر کرد دارم گریه میکنم.وقتی دید دارم میخندم گفت جمعه برات دعا میکنم خدا شفات بده و پشتشو کرد به من خوابی😂😂😉😂😂😂😂

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
اگ جک دار نود برات کوچیکه احتمالا همون شماره ی محبوب هشتاد پنج هستی معمولیش    

نمیدونم اخه وقتی دراز میکشم پهن میشن اندازشون میشه 40🤔

پس نمیدم عوض میکنم دوتا لباس زیر فروشی میشناسم هنیشه میرم اونجا میشناسنم عوض میکنن برام

اهان

یعنی بعد این همه مدت سایزتون دستتون نیومده؟

والا من بعد چهار سال زندگی مشترک هنوز که هنوزه نتونستم سایز درستمو پیدا کنم پر کمدامه از سوتین سایز بزرگ یا کوچیک یا تنگ یا کلا مشکل دار😁😁😂😂😂 قبلا یه مدل میخریدم خیلی نرمو راحت بود تااینکه همسرم گفت اینا پیرزنیه😎😎 ورزشی بودن ولی😞😞 دیگه از اون روز به بعد سوتین سایز مناسبمو هیچوقت نخریدم😂😂😂

یعنی بعد این همه مدت سایزتون دستتون نیومده؟

15 سالمه ولی ژنتیک ام ب مادرم رفته بالا تنه داریم پایین تنمون عین پاهای شتر مرغه😁

ازخوده خانومه بپرس خو خودشون بلدن چ سایزی بدن 

میگه از رو لباس اندازه بگیر منم سوتین جک دار استفاده میکنم همیشه اندازه واقعی نمیفهمم

مال من سفت وکوچیکه    

خوبه پس یکم سفتیشو ببخش ب ما😁😁