2777
2789
عنوان

شده توی نینی سایت چیزی بخونید که خیییلی خندتون بگیره😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 115 پست

توپربازدیدااون تاپیکی که یکی گذاشته بودک شوهراتون چجوری صداتون میکنن؟

توی اون تاپیک یکی میگف من پشت دردسشویی ببینم شوهرم کی میگوزه😥اخه جلوی من وانمیده😂بعدشم چنتانظردرموردهمین چیزاشددیگ مردم ازخنده

مثلن یکی دیگ میگف رفته بودم خونه نامزدم اون رف دسشویی منم رفتم ک شکلات بخورم ک یهو....میگف منم ترسیدم رفتم تواتاق زیرپتوقایم شدم😃😂😂

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
بله پز و تعریفای الکی که از خودشون میکنن خنده دار ترین چیزی که تو نی نی سایت خوندم 😁

وای آره 😐 عکس میزارن میگن رو سینم یه لکه است مثلا بعد یه سینه ریز گنده رو گردنشونه 😐

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک امروز ی خانوم گف سینهاش خیلی بینشون فاصلس یکی جواب داد شاید باهم قهرن اصلا دوری و دوستی چکارشو ...

😂😂😂😂😂😂😂

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

اون خانمی که پریود بوده تو مغازه رفته خرید جیش کرده🤤

خونابه کف مغازه رو گرفته

یا یکی تو اتاق پرو جیش کرده

البته بیشتر هنگم

باورم نمیشه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
وای آره 😐 عکس میزارن میگن رو سینم یه لکه است مثلا بعد یه سینه ریز گنده رو گردنشونه 😐

😂😂😂

بزار دهنم بسته بمونه عشقم یادم ننداز😆

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
یکی از کاربرا میگفت شوهرش تو روشویی میشاشه 😂🙈 یکی هم موقع دعوا شوهرش رو فرش شاشید.

وای فرشه عالی بود🤣🤣

البته که جومونگ وارو میشود هم خوب بود خندیدیم😃

هرچه در جستن آنی؛ آنی🙄

من بعضیها رو دیدم که حتی اینجام یه دستمال 

دستشونه و مشغولن   نمیدونم برا کی

این برام جالب بود خیلی

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

یه خانمی دوسال پیش گفته بود به شوهرم گفتم چرا هرکاریو جلو من انجام میدی احترامی برام قائل نیستی اونم گفته بود هرکاری گفته بود اره

گفته پس تو که میگی منم انجام‌میدم میگف رف ی روزنامه اورد روش ر...

یکی میگفت یه خواستگار مذهبی داشتم با تسبیح رو مبل چار زانو نشست پیس پیس ذکر میگفت، بعد مادرشم گفته تازه پسرم ضفطم داره (یعنی ضبط صوت 😂) 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"