2821
2789
عنوان

رادیوتراپی

94 بازدید | 12 پست

سلام کسی رادیو تراپی انجام داده خودش یا نزدیکانش

مامانم تومور مغز داره باید رادیوتراپی بشه

هر جلسه میگیرن یا کامل ۳۰جلسه لازمه

هر کی میدونه بگه خیلی مهمه

من خواهرم انجام داد ۱۷ جلسه پشت سرهم رفت یا یکی دوروزه مابینش استراحت .خدا شفاشون بده ... برای مادرتون ۳۰ جلسه نوشته .

برای اولین بار فهمیدم تمام پیرزن ها روزی دختر های جوانی بوده اند که ما آنها را ندیده ایم و بیشترشان چقدر خوشگل بودن .... ❌آقایان در خواست دوستی ندید ❌

من خواهرم انجام داد ۱۷ جلسه پشت سرهم رفت یا یکی دوروزه مابینش استراحت .خدا شفاشون بده ... برای مادر ...

گفتن سی جلسه هزینش نمیدونید

مامانم برا مغزه اگر مشهد هستید کدوم مرکز رفتید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفتن سی جلسه هزینش نمیدونید مامانم برا مغزه اگر مشهد هستید کدوم مرکز رفتید

نه ما شهر دیگه ای هستیم دولتی بود پولی ندادیم ..

برای اولین بار فهمیدم تمام پیرزن ها روزی دختر های جوانی بوده اند که ما آنها را ندیده ایم و بیشترشان چقدر خوشگل بودن .... ❌آقایان در خواست دوستی ندید ❌

خدا انشالله شفاشون بده الان بیمه قبول میکنه .

بیمه داشتید بیمه تون چی بود شنیدم تقربیا ۲۰۰میلیون جلسه ای پنج تومن شاید بیشتر

ما بیمه داشتیم روستایی فکر نکنم اینقدر هزینش بشه چند جا برید بپرسید ..اگه شد برید شهر دیگه که دولتی داشته باشه ..