2821
2789
عنوان

تاثیر ضدلک اکسیس وای و سرم آنوا

358 بازدید | 33 پست

کدوم بهتره اکسیس وای تعریفشو زیاد شنیدم

ولی نمیدونم کدومو بخرم

برای لک جای جوش و صاف شدن پوست

توروخدا اگر تجربه داریم بهم بگین ممنون میشم

البته محصولات اوردینری

بذار من تازه خریدم خوب بود بهت میگم.اکسیس وای رو

قیمتش چنده؟

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم استفاده کردی تاثیرش چطور بود برات؟؟؟

وایسا یکم دیگه استفاده کنم😂😂ولی درکل همینو بگم که من نزدیک پریودی جوش میزدم الان نمیزنم.منافذم کوچیکتر شده.البته دو هفته س دارم استفاده میکنم

وایسا یکم دیگه استفاده کنم😂😂ولی درکل همینو بگم که من نزدیک پریودی جوش میزدم الان نمیزنم.منافذم کوچ ...

والا من یکم عجله دارم🤣🤣🤣

پس خوبه هرشب رو کل پوستت میزنی؟

میگم لکه های جوشامو ببره پوستمم صاف یکی دو درجه شفاف و روشن کنه خیلی از اصلش تعریف شنیدم

والا من یکم عجله دارم🤣🤣🤣پس خوبه هرشب رو کل پوستت میزنی؟میگم لکه های جوشامو ببره پوستمم صاف یکی دو ...

😂😂😂آره هرشب رو کل پوست میزنم.خودمم حس میکنم لک هارو برده یا کمرنگ تر کرده. ولی در کل به محصولات پوستی باید ۳ تا ۴ ماه زمان داد

😂😂😂آره هرشب رو کل پوست میزنم.خودمم حس میکنم لک هارو برده یا کمرنگ تر کرده. ولی در کل به محصولات پ ...

دقیقا😘😘😘

منم حتما باید یدونه بخرم وقتی لکه ها رو کمرنگ کنه پوست رو هم روشن تر میکنه ایشالله برات خیلی خوب جواب بده عزیزم😘😍

دقیقا😘😘😘منم حتما باید یدونه بخرم وقتی لکه ها رو کمرنگ کنه پوست رو هم روشن تر میکنه ایشالله برات ...

آره کلا چیز بدی نیست میدونی😂پوست رو هم خشک نمیکنه.چون اکثر ضد جوش و لک ها پوست رو خشک میکنن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز