2777
2789
عنوان

عاقا مگ همه چی ب نمازه؟ کیا نماز نمیخونن ولی کارلی خوب دیگ میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 82 پست
واویلا آرام باش خواهر جان .

چشم 😁😁😁😁

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

کسی که هم نماز میخونه هم گناهی انجام میده به خاطر اینه که تفکری پشت عملش وجود نداره.نمیدونه چرا داره نماز میخونه.کاری که بدون تفکر انجام میشه تباهی به دنبال داره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه تایپیکی 😨😞😞😞

راستش من بعضی وقتا که نمازم دیر میشه ..خدا از رو لطفش یه گرفتاری کوچیک همون موقع میندازه تو کارام به خدا وقتی نمازمو میخونم و معذرت خواهی میکنم ازش بعدشم تشکر.. گرفتاریم درست میشه 

خداروشکر میکنم که تو این دنیا گرفتارم میکنه حتی اگه یه گرفتاری ساده باشه ..اگه اون دنیا گرفتار بشیم که واویلاس یک عمر پشیمونی 😔

خداجونم ولم نکن هیچ وقت من یه آدم ضعیفم بدون تو زود فاسد میشم  

من فقط واسه صحبت کردن دردودل کردن باهات نماز میخونم ..اینم بزار به حساب کم لطفیم😖

میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁
چ جوری باید ادم همه ی نمازاشو بخونه؟؟ من نمیگم اصلا نمیخونم به همه چیزم اعتقاد دارم ولی ..گشادم توی ...

عزیزم یه مطلب خارج از موضوع بگم

شما برای بهداشت و سلامتت هم باید قبل خواب ارایشتو پاک کنی، اونوقت ۵صبح هم به خاطر ارایش پاک کردنت اذیت نمیشی

بززگترین ارایشگرا هم موقع خواب چیزی رو صورتشون نیستاااا

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

عزیزم قضیه نماز و این چیزی ک شما میگی جداست

ک واسه بنده ی خدا نمیخونی ک با بخشش و صدقه و کارخوب طاق بزنی

نماز واسه خوده خوده خداست واسه همینم اینقدر روش تاکید شده

بعدشم اگر ایرادی از ادما هست از خودشونه نه اسلام

وو شما این اخلاقای بدشون رو بذار پای جاهلیشون

نماز واجبیه ک حتی شراب خوره هم باید بخونه  

حامله نیستم . تیکر گرفتن حاجتمه. برای بر اورده شدن حاجت همه یه صلوات اگ دوست داشتین بفرستین
اهنگ گوش دادن درمحرم وصفر اگر مجاز باشه اشکالی نداره اما اگر گوش ندهیم برای احترام اهل البیت است. ا ...

خب به هر حال گناه هم نیست.

یه زمانی انقدر عذاب وجدان میگرفتم که فکر میکردم اگه آهنگ گوش کنم یه اتفاق بدی میفته.ولی واقعا اینطوری نیست.

فبای آلاء ربکما تکذبان
خیلی ببخشید اونی ک نماز میخونه داره واجب خدارو انجام میده اگه دل میشکنه و غیبت میکنه هم داره حق النا ...

عزیزم یه کمی مهربونتر

خدا مث ما برای حساب و کتابش خطکش دست نگرفته....

ولی درکل شما فکر می‌کنی اینایی ک پای سجاده ن و همه جور نیش و کنایه میزنن، خدا نمازشونو پذیرفته پاداش هم می‌ده میگه اون کار جداست این کار جدا؟؟؟

خدا یه آدم مسلمون از ما خواسته.

مسلمون یعنی پیامبر که هم مهربونترین و دل‌رحم ترین آدم روی زمین بودن، هم نماز می‌خوندن ک قطعا کاملترین نماز بوده.

همین پیامبر هم گفتن الاعمال به نیات

اگه خوش قلبی و یکرویی برای خدا وسط نباشه هیچی قبول نیست

اسلام انسان رو به نماز، روزه، صداقت، مهربانی، دستگیری مستمندان و خیلی کارای خوب دیگه سفارش کرده

دیگه اینکه یکی نصفشو انجام میده یکی هیچی یکی کامل هر کس خودش میدونه

شما اگه معتقدی سعی کن به همشون عمل کنی

حالا هر کسی تو بعضی از این موردا ممکنه لغزش داشته باشه

یکی تهمت میزنه ولی نماز میخونه..یکی نماز نمیخونه ولی صادقه

یکی همه گناها رو انجام میده...یکیم هم ادم خوبیه هم نمازشو میخونه

این به درجه ایمان خودمون بستگی داره

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
عزیزم یه کمی مهربونتر خدا مث ما برای حساب و کتابش خطکش دست نگرفته.... ولی درکل شما فکر می‌کنی اینا ...

اتفاقا اون دنیا خیلی ازمون حساب میکشن طوریکه حتی اگر کاری چه خوب چه بد اندازه دانه ی خردل انجام داده باشیم محاسبه میشه

بی دینی روشنفکری نیست
مادرشوهرمن پیش شوهرش نمیره ولی نمازش اول وقت میخونه ما بهش میگیم نمازت قبول نیست فکنم اشتباه میکنیم

کسی چه میدونه بین اون زن و شوهر چی گذشته که بعدشم برا اعمالشون هم حکم صادر بشه

کسی چه میدونه بین اون زن و شوهر چی گذشته که بعدشم برا اعمالشون هم حکم صادر بشه

دوازده سیزده سال پیش ی پسرشه از دست داده هنوز مادرشوهرم میگه تقصیر پدرشوهرم بوده نمیزاره پدرشوهرم نزدیکش بره

دوازده سیزده سال پیش ی پسرشه از دست داده هنوز مادرشوهرم میگه تقصیر پدرشوهرم بوده نمیزاره پدرشوهرم نز ...

آخی طفلی مادرشوهرت 

گرچه معلومه فرزند برا پدر خیلی عزیزه و ممکن نیست پدرشوهرت از عمد کاری کرده باشه

عزیزم یه کمی مهربونتر خدا مث ما برای حساب و کتابش خطکش دست نگرفته.... ولی درکل شما فکر می‌کنی اینا ...

فداتشم عزیزم خدا و همون پیامبر مهربون گفتن ک تا نماز نخونی بقیه اعمال قبول نیس....خدا عادله و بقول شما مث ماآدما نیس...هرچیز خوبی پاداش داره وهر چیز بدی مجازات....ببخشید اگه تند رفتم

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)