2777
2789

پسرم دوماهشه

واکسنای جدید رو نزاشت بهش بزنن

مخالف شدیده چیکار کنم ب سرم زده فردا ببرمش براش بزنن

بفهمه غوغا می کنه میگه اینا همش عوارض داره

کاربری قدیمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی به زن بنیامین بیشتر اعتماد دارن تا به دکتر 😑

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من موافق واکسن هستم. اگر زده نشه و بچه بعدها با این بیماری خدایی نکرده رو به رو بشه اتفاقاتی خوبی نمیوفته...

چون بیماری سخته و بدن این ویروس رو نمیشناسه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببر بزن عزیزم. هرچی غوغا میخواد بشه بشه. اگر میتونی یواشکی ببری یواشکی ببر. نمیتونی هم بذار غوغا بشه. سر سلامتی بچه مگه میشه شوخی کرد.

همین چندسال پیش بود سرخک شیوع پیدا کرده بود همه نگران نوزادهامون بودیم. به خاطر همین تفکرات مسخره.

یعنی چی

چندسال پیش شروع جریان واکسن نزدن با اظهار فضل زن دوم بنیامین بهادری بود. که هی درمورد واکسن حرف میزد و اینجا همش حرفش بود.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
چندسال پیش شروع جریان واکسن نزدن با اظهار فضل زن دوم بنیامین بهادری بود. که هی درمورد واکسن حرف میزد ...

یه عده کم سواد پرمدعا با سلامت جسمی و روانی مردم بازی میکنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ