2777
2789
عنوان

سعی کنید پرو باشید تو زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 20 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چیزی شنیدین دیگه برای همه چی نسخه نپیچین طرف باید داشته باشه خرج کنه الان مثلاً طرف مقابلم تو خر ...

همون پدر مادر نداره میره وام میگیره برای پسرش ماشین میخره ولی پول نمیده به دخترش که حتی بلیط متروشو شارژ کنه چون پسرش ازش طلب کرده خواسته اونم رفته جور کرده حتی اگه نداشته👍🏻الان این چ رحم کردنی داره؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

همون پدر مادر نداره میره وام میگیره برای پسرش ماشین میخره ولی پول نمیده به دخترش که حتی بلیط متروشو ...

خب این نسخه زندگی شماست با توجه به شناخت پدر و مادرت بهترین راه حل اینه پررو و مطالبه گر باشی برای همه که جواب نمیده-یکی نداره و از رو نداری نمیتونه خرج کنه بعد فرزند پررو باشه و حق به جانب ایا جوابه؟ یا شوهری که خرج همسرش نمیکنه و خرج خانواده ش میکنه خب زن باید پررو مطالبه گر باشه نه مردی که تلاش میکنه برای زندگیش ولی درامدش کمه زن پررو باشه جواب نیست

این موارد و تا آخر برو-من خودم بسته به طرف مقابلم قدم برمیدارم-ببینم کسی داره از حدش فراتر میره منم میرم تو سینه ش

شاید منظورتون اینه مطالبه گر باشیم که اینو قبول دارم-از حقمون نگذریم و جایی که مطمینیم حق با ماست تا جایی که میشه کوتاه نیایم-من خودم به شخصه هرجا که حقم بود کوتاه اومدم پشیمون شدم مخصوصا در رابطه با مادرهمسر

تا حالا شده ازت تشکر کنن وای تو چقدر خوبی که هیچی از ما نمیخوای؟؟بیا اینم جایزه همه فداکاری هات؟یا م ...

نه اما خودم از خودم راضیم اینجوری،اونجوری خود خوار و خفیفم رو دوست ندارم