2777
2789
خیلی خوبه که ادم تو سن کم به یه مرد تکیه کنه  منم ۱۶ساله که بودم ازدواج کردم شوشوم ۲۵ ..الان ا ...

منم ۱۵ بودمدوسال نامزد الانم دوساله خونه خودمم یه پسر۸ماهه تپلی داریم زندگیمونم خوبه خداروشکر شوهرمم۲۸..اره خوبه ب یکی تکیه کنی ک مردباشههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه شهامت داری اعتراف میکنی

آره خودموخیلی اصلاح کردم منم شوهرم فوق العاده بوددوسم داشت بدترین تحقیروتوهین بهش کردم حتی یه کارایی میکردم شرمم میادبگم اون هی التماس منت کشی ولوسم میکردمیذاشت بپای بچگی منم بیشترپررومیشدم ولی اون منوبدجوری تنبیه کردصبرش تموم شدعشقشوازم گرفت انقدپشیمونم ازنمک نشناسی خودم ازحماقتم 

منم ۱۵ بودمدوسال نامزد الانم دوساله خونه خودمم یه پسر۸ماهه تپلی داریم زندگیمونم خوبه خداروشکر شوهرمم ...

ان شا الله همیشه خوشبخت باشی 😊

میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁
آره خودموخیلی اصلاح کردم منم شوهرم فوق العاده بوددوسم داشت بدترین تحقیروتوهین بهش کردم حتی یه کارایی ...

کاش ازاول میدونستم حرمت نگه دارم الان زندگی بهشت بودخودم کردم که لعنت برخودم باد

بهش گفتم بميري هم برام مهم نيست اونم يه چتر داشتيم اينقدر دوسش داشتم از فرنگ خريده بودم😌😂تو سرش خو ...

وااااای خیلی باحال بود 😂😂😍😍

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
آره خودموخیلی اصلاح کردم منم شوهرم فوق العاده بوددوسم داشت بدترین تحقیروتوهین بهش کردم حتی یه کارایی ...

خداروشکر من تو ناراحتی و دعوا ها به عاقبت حرفایی که میخوام بزنم فکر میکنم..همیشه به خودم میگم جوری برخورد بد نداشته باشم که وقتی باهاش آشتی کردم ازش خجالت بکشمو عذاب وجدان داشته باشم ..ما خانوادمون فرهنگی هستن معلمن ..مامانم خیلی وقت گذاشت رو بزرگ کردن منو خواهرم ..درسته اون موقع ها میگفتم با خودم چقدر خانوادم رسمی هستن چرا دوستام اینقدر با مامانشون راحتن که مامانشونو تو خطاب میکنن ..ولی حالا میفهمم چقدر مامانم وقت گذاشته برامون

همسرمم خودش دبیر کلاس اوله خیلی رو خلقیاتش و رفتارش کنترل داره 

میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁
لعنت ب خانواده های بدک خیلی ازاین بی حرمتیاسرمتلکای اوناس

آره ولی من که نبایدزندگیموعشقموباحماقتم ازدست میدادم من باتمام اذیتهایی که میکردم ولی عاشق شوهرم بودم وعشق زیاداتفاقاباعث اذیت کردن من میشدشوهرمظلومم خیلی باهام مداراکردکاش عقل داشتم عشقشوازدست نمیدادم