mamanyaldaiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 704 عنوان احساس بی مصرفی 75 بازدید | 9 پست نمیدونم این چه حسیه. همش به خودم میگم شاید تا ۷۰ سالگیم عمر کردم. اخه من خیلی بی خاصیتم تنها کاری که میکنم خونه داری و بچه داریه. هیچ فایده ای ندارم 1404/10/15 | 00:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاعرگمنام عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 3320 تو یه خونه رو اراده میکنی نبض خونه به تو ب نباشی به درد نمیخوره اون خونهتو مادری مادر یعنی پناه یعنی عزیز دل یعنی امید زندگی دلت میاد بگی بی خاصیتم؟
gentle_serious عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 119 خاصیت رو توی چی میبینی؟ جدید نیستم کاربریم تعلیق قرمزه تا ۲۲ دی طاقت نیاوردم کاربری ساختم
mamanyaldaiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 704 تو یه خونه رو اراده میکنی نبض خونه به تو ب نباشی به درد نمیخوره اون خونهتو مادری مادر یعنی پناه یعنی ... به هیچ کدوم از آرزوهام نرسیدم. متنفرم از اینکه دستم جلو همسرم درازه. میترسم بچمم بزرگ بشه ازم خجالت بکشه
mamanyaldaiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 704 به هیچ کدوم از آرزوهام نرسیدم. متنفرم از اینکه دستم جلو همسرم درازه. میترسم بچمم بزرگ بشه ازم خجالت ... یعنی خجالت بکشه که من مامانشم
mamanyaldaiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 704 خاصیت رو توی چی میبینی؟ به پیشرفت. به رسیدن به آرزوهام. به اینکه روزای تعطیل وغیر تعطیلم یه فرقی باهم بکنه
شاعرگمنام عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 3320 به هیچ کدوم از آرزوهام نرسیدم. متنفرم از اینکه دستم جلو همسرم درازه. میترسم بچمم بزرگ بشه ازم خجالت ... عزیزم همسرتان وظیفشه دستم جلوش دراز باشه پیه دیگه بچه ات دلشم بخواد هر بچه ای مادرش هر طوری باشه دوسش داره
gentle_serious عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 119 به پیشرفت. به رسیدن به آرزوهام. به اینکه روزای تعطیل وغیر تعطیلم یه فرقی باهم بکنه نمیتونی شروع کنی بهشون برسی؟ جدید نیستم کاربریم تعلیق قرمزه تا ۲۲ دی طاقت نیاوردم کاربری ساختم
mamanyaldaiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 704 عزیزم همسرتان وظیفشه دستم جلوش دراز باشه پیه دیگه بچه ات دلشم بخواد هر بچه ای مادرش هر طوری باشه دوس ... مسیر آرزوهامون با همسرم مشترک نیست . من خودمو جوونیمو دارم صرف رسیدن اون به آرزوهاش میکنم . درصورتی که آرزوهای اون با چیزایی که من میخوام خیلی فرقشه
mamanyaldaiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 704 نمیتونی شروع کنی بهشون برسی؟ یکسال زجر کشیدم که برسم یه قدمیشون بودم که همسرم مانع شد. دنیامون باهم فرق داره و من اینو بعداز بچه دار شدنم فهمیدم