2777
2789

سلام دوست جونیا من اول هفته 11 بارداری هستم کلی وزن کردم ک هیچ شکمم صاف تر شده ؟ بد نیس

هفته چندم باید سونو ان تی بدم ؟ و اینکه جنسیت میگن ؟

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
١٨هفته ب بعد

من ویار شدید دارم هیچی نمیتوننم بخورم نگرانم نتونم وزن بگیرم

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل همه وزن کم میکنند.

منم 4 کیلو کم کردم و همچنان ادامه داره.

بزرگ شدن شکم هم بستگی به استایل بدنی فرد داره.

سونو ان تی از هفته 11 تا 13

جنسیت رو هم معمولا میگن.

دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...
من ویار شدید دارم هیچی نمیتوننم بخورم نگرانم نتونم وزن بگیرم

منم همینجوری بودم.ویار خیلی شدید.

کم کم رفع میشه عزیزم.

والا من هفته ١٣ هستم هيچ شيكمم ندارم 😐 هر شب هم شوهرم هي مياد نگاه ميكنه با ذوق ببينه شيكم دراوردم ...

الهیییی☺

اوایل همه وزن کم میکنند. منم 4 کیلو کم کردم و همچنان ادامه داره. بزرگ شدن شکم هم بستگی به استایل ب ...

ممنون گلم برا شما جنسیت گفتن ؟درست بود ؟ من ویار شدید شدید دارم 3 روز بستری بودم از استفراع شدید قدمم بلند 175 وزنمه قبل بارداری 81 بود ولی پر بودم چاق نبودم الان با این قد بلندم وزن کم کردم خیلی زشت شده هیکلم اعتماد ب نفسمم از دست دادم چونکه صورتمم ب شدت لاغر شده و دماغممبزرگ نشون میده میترسم بشم یه زرافه دراز لاغر مردنی بچه هم لاغر بشه

منم همینجوری بودم.ویار خیلی شدید. کم کم رفع میشه عزیزم.

خداااااااا از دهنت بشنوه از هفته چندم رفع یشه منکه نه خواب دارم و نه خوراااااااااااااااک

خداااااااا از دهنت بشنوه از هفته چندم رفع یشه منکه نه خواب دارم و نه خوراااااااااااااااک

منکه هنوز خوبه خوب نشدم😕😕😕😕😕😕😕حالا حالاها داری

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
😃😃😃توقع داری هفته 11 شکم دربیاری؟؟؟؟..من هفته 22 هستم هنوز هیچییییی... بین 11 تا 13 برو ان تی...

فدات ممنون خیالمو راحت کردی هفته 13 میرم کاشکی جنسیت هم بگه

من 12 هفته و 5 روز رفتم سونو ان تی...جنسیت رو نگفت😕😕😕

اخه برا بعضی ها گفتن