2777
2789
عنوان

بارداری

86 بازدید | 11 پست

بچه ها علائم بارداری چیا هستش؟؟

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینه سوالم

ما پریشب نزدیکی بدون مراقبت داشتیم 

میترسم حامله بشم اخ هنوز شرایطشو نداریم اصلا

رفتم سریع خودمو شستم اما قرص اورژانسی نخوردم علائمشو بدونم یا بدونم چند روز بعد نزدیکی باید بیبی چک استفاده کنم خیالم راحت میشه بدتر از نداشتن شرایط خودمونم بچه ایم هنوز 

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
تکرر ادرار ، نفخ ، درد سینه ...

تکرار ادرار و نفخ دارم اما درد سینه چجوریه مثلا سفت میشه سینه هام؟؟؟؟

نه حساس میشه ، دست بزنی درد میکنه ، البته علایم واسه همه یکی نیست

اها ممنون

از شانسم تا سه روز پیش لکه بینی داشتم اما از پریشب پاک پاکم لکه اینا ندارم این یعنی چی؟🤔

ما پریشب نزدیکی بدون مراقبت داشتیم  میترسم حامله بشم اخ هنوز شرایطشو نداریم اصلا رفتم سریع خو ...

اگ پریشب نزدیکی کردی الان اصلا علائمی نداره 

تاااا دو سه هفته دیگه 

جندسالتونه مگه؟

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      
اگ پریشب نزدیکی کردی الان اصلا علائمی نداره  تاااا دو سه هفته دیگه  جندسالتونه مگه؟

من۲۰ شوهرم۲۳