2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لقاح صورت بگیره 6 تا 10 روز بعد از لقاح جنین داخل رحم جایگزین میشه بعضی ها لک لانه گزینی رو میبینن ولی حالتهای بارداری در مراحل اولیه شبیه پریودی هست و خیلی قابل تشخیص نیست برای من که حالت تهوعم از اول ماه سوم شروع شد فقط تنها حسی که اوایل داشتم نفخ زیاد بود که نمیدونستم برای چی هست بعد فهمیدم بخاطر بارداری بوده من لک لانه گزینی هم نداشتم

اگه لقاح صورت بگیره 6 تا 10 روز بعد از لقاح جنین داخل رحم جایگزین میشه بعضی ها لک لانه گزینی رو میبی ...

نفخ زیاد داشتید؟احساس میکردید داخل شکمتون حباب میترکه؟

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩
نفخ زیاد داشتید؟احساس میکردید داخل شکمتون حباب میترکه؟

من نفخ خیلی شدید داشتم احساس میکردم اندازه ده نفر آدم غذا خوردم اما هیچی نمیتونستم بخورم انقد شکمم بزرگ شده بود که همه تعجب میکردن البته همه این بزرگی به خاطر نفخ و مشکل معده بود توی این مدت و تا الان که 4 ماهمه واقعا به خاطر معده ام اذیت شدم اصلا هیچ غذایی رو هضم نمیکنه انقد غذا توی معده ام میمونه که باعث سنگین شدنش میشه و همه رو برمیگردونم همیشه گرسنمه اما از ترس غذا نیمخورم از سردرد تا صبح نمیتونم بخوابم چون بدنم اصلا انرژی نداره از بس چیزی نمیخورم مدام  سرم وصل دارم تا یکم انرژی و آب بدنم تامین بشه ...