2821
2789
عنوان

گاهی زیر دیپلم فکر میکنم

107 بازدید | 11 پست

با وجود اینکه سنم بیشتر شده و عاقل شدم(۲۲سالمه) عین این دخترای۱۶،۱۷ساله که کشته مرده ی ازدواجن فکر میکنم

اینکه چرا من باید تا الان مجرد مونده باشم؟ چرا من باید کمالگرا باشم؟ کاش منم مثل ۹۰درصد دخترا هول شوهر بودم اسون میگرفتم الان با یه خری سر خونه زندگی خودم بودم...

و اینکه تا مامان بابام پیر نشدن باید ازدواج کنم برم از اینجا حوصله کار کردن ندارم به اندازه کافی کار کردم

هیهات من الذله هیهات من الذله✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😐😐😐ربطی به زیر دیپلم بالای دیپلم نداره دیوانه هستی

چرا دیوونم؟ دیوونه اونیه که یه خر تور میکنه خودشو بدبخت میکنه

عزیزم کاری با زیر دیپلم بالا دیپلم نداره این فکر از خستگی و تنهای. و ... میاد گلم

اره من تا الان تنها بودم🥲 چون کمالگرام

گلم بشین روی به کاغذ قشنگ معیاراتو بنویس بعد اگه یکی هفتاد درصد شو داشت باهاش ازدواج کن تو اینستا آقای مافی نژاد سرچ کن روانشناس و قبل ازدواج اینا هست کلیپاش طنز و واقعا علمی و جالبن بعد شروع کن دونه دونه پسرا ببین اگه به درد نمیخوردن و حسب نداشتی برو سراغ بعدی اولش عقلانی برو جلو اگه آدم خوبی بود کم کم بزار احساسات آزاد تر بشن موفق باشی

گلم بشین روی به کاغذ قشنگ معیاراتو بنویس بعد اگه یکی هفتاد درصد شو داشت باهاش ازدواج کن تو اینستا آق ...

تا الان هزار تا رد کردم اونی که من میخوام گور به گور شده

اره من تا الان تنها بودم🥲 چون کمالگرام

سعی کن روی خودت کار کنی من یه لینک ایتا دارم چون منم کمال گراهستم و وسواس فکری و نشخوار فکری اما الان خیلی بهتر شدم با این استاده اگه میخوای درخواست دوستیمو قبول کن تا بفرستم لینکو آموزش هارو ببینی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز