2777
2789

ای جمله رو چند وقت پیش به عنوان جک خوندم،ولی خداییش واقعیته.چرا مردا خوبی های همسر خودشون رو نمیبینن و در عوض همش چشمشون دنبال بقیست.😡😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اجازه استارتر 

یه سر ب آخرین تاپیکم بزنید 

خیلی مهمه

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

این جمله شما درموردهمشون صدق نمیکنه وقابل تعمیم به بقیه نیست...البته نظرم رو گفتم الان میان میریزن سرم

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...

من از خودم تعریف نمیکنم ولی خوشکل و خوشتیپم توی خونه هم خیلی خوب و شیک لباس میپوشم تازه همش فکر میکنم شاید کسی مثل من اینقد خوب توی خونه به خودش نرسه ولی دوباره دیشب دیدم شوهرم توی گوشیش پر فیلم پ ورن حال بهم زن هست چرا اخه ...

ب روی خودم نیاوردم اما نمیدونم راه درستش چیه چن قبلا ی بار دیده بودم و دعوا کرده بودم 

ذات مرد تنوع طلبی هست .ولی جدا از این اگه میمون ماده چراغ سبز نشون نده و یه مرد ک کرم میریزه همونجا حالشو بگیرن دیگه مردا هم تکرار نمیشه این کنارشون.ولی متاسفانه تو جامعه ما همه کثافت کاری زیر سر همجنسای خودمونه