2777
2789
عنوان

خانمای تبریزی یه لحظه...

133 بازدید | 20 پست

من قراره از بیمارستان وقت بگیرم برای دکتر داخلی ولی نمیدونم کدوم بیمارستان وکدوم دکتر وبرای همین به راهنماییتون نیاز دارم  

تیکر تولد تک دختر خوشگلمه    ...............به جای بوی عطر کاش بعضیا کمی بوی اعتماد بدن  

سلام عزیزم یه دکتر خوب هس توبیمارستان محلاتی به اسم دکتراسدی ک اتفاقا رییس بیمارستانم هس خیلی دکترخوبیه زنگ میزنی وخ میگیری 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من ایشونو میشناسم ولی تخصصشونو نمیدونستم

آره خیلی دکترخوبیه شماره تلفن بیمارستان زیاد یادم نیس ولی ۱۱۸بگیری بزنگی اپراتور بت وخ میده فقط صب زور بزنگ زود نوبتش تموم میشه

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
کجای تبریزی؟ نینی داری؟

طرفای عباسی ولی امر آره یه سالونیمه‌شه

خدا حفظش کنه ما هم طرفای اخونی البته الان شهرستانیم   چند سالته؟ تو فکره دومی هستی؟

ممنون ن بابا حالا تواین اولی موندم خیلی شیطونه ۲۷سالمه