2777
2789
عنوان

خانمهای نماز خون و بچه کوچیک دار

| مشاهده متن کامل بحث + 2078 بازدید | 20 پست

تنها راه غلبه به بیماریت اینه که در بازه های زمانی کوتاه به خودت استراحت بدی ... مثلا چطور ؟ بگی  و با خدا هم مطرح کنی ... بگی با اجازت خدا جان امروز از صبح تا شب اصلا پاکی و نجسی برای من مهم نباشه ... من همینطور بخونم شما هم همینطور قبول کنی ...

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز در میون همچین کاری رو بکن ...  و  چون زمانش کوتاهه عذاب وجدا ن نداری .. بعد روز بعدیش باز کار خودت بکن ... کم کم این زمانها رو زیاد کن ..

بپذیر این بیماریه شماست ..خداوند اصلا درگیر همچین مسائلی نیست

من مشکلم توی غسل بود... یک ساعت طول میکشید .. دقیقا یکساعت ها ... یه بار همسرم بهم گفت شما که اینقدر درگیر  مراقبت از زمین و بازیافت و کم استفاده کردن از کاغذ و اینها هستی ... اینهمه اب هدر میدی دلت نمیسوزه ؟

دیدم راست میگه ...

میدونی چی کار کردم ؟ گفتم هر بخش بدنم رو تو 60 ثانیه باید بشورم .. اگر تموم نشد باید برم بیرون ... نباید ادامه بدم ...

کم کم درست شدم ...  مثلا سر که شروع می کردم به شستن تا 60 میشمردم .. میگفتم 1001 ..1002 تا 1060

هنوز هفت ماهشه😕

پسرمنم 8 ماهشه اولش همش سختگیری میکردم بعدش دیدم هم خودم اذیتم هم بچم ولش کردم نمیشه ک دائم بچه رو پوشک کرد گناه دارن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.