2777
2789
عنوان

خانمهای نماز خون و بچه کوچیک دار

2078 بازدید | 20 پست

بچه ها من از دیروز خیلی اعصابم خورده 

نمیدونم چکار کنم من چند ساله وسواس فکری شدید دارم 

وسواس پاکی نجسی اولا داشتم دیگه بهش اهمیت ندادم خوب شدم تا دیروز 

لحاف تشکه نینیمو انداختم تو ماشین بشورم 

بعد یهو رفتم دیدم ماشین اب میداده 

رفتم ببینم چی شده پاهام خیس شد اومدم رو فرشا اصلا حواسم نبوده 

حالا از دیروز دارم خود خوری میکنم که نکنه همه جای خونم نجس شده 😭

از دیروز یه لحظه هم ارامش ندارم 

چکار کنم

وسواس من جوریه که همش باید خونه تمیز باشه 

حالا هی خونه رو تمیز میکنم ولی میگم چه فایده نجسه 😢😢😢

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من فقط اتاق خودشو پاک نگه داشتم برا نماز باقی جاهای خونه همه چیزش قاطی شده طفلکم همش پاهاش قرمز میشد بعدشم زخم 

مادرشوهرم خیلی حساسه ولی من گفتم هرکی ناراحته نیاد خونه من گرچه راه دورم کسی زیاد نمیاد

تراس خونو رو فرش کردم اونجام میشه نماز بخونیم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

والا منم مثل شمام ،حس میکنم همه جا نجسه،موقع نمازم پاهامو اب میکشم با دمپایی مخصوص مستقیم میام رو سجاده 😐😐😐😐

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ی ساله چند ماهه نشه بیخیال شو بزار کثیف کاریشو بکنه شورت اموزشی چندتا بخر پوشکشم نکن گاهی نم میده البته اگه شیرخشکی نباشه کم پیش میاد نم بده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

چه بخوای چه نخوای خونه ت نجس میشه. بالاخره وقتی که بخوای از پوشک بگیریش ممکنه کثیف کاریشو تو شلوار بکنه. اینجوری بخوای پیش بری هم خودتو خیلی اذیت میکنی هم بچه رو. چرا تا حالا نرفتی دنبال درمان مشکلت.. داداشم وسواس فکری داشت چند ساله تحت درمانه الان خیلی خوب شده. 

من حتی به لباسمم شک کنم عوض نمیکنم. خدا قبول میکنه. خونه مم شاید نجس باشه خب جانماز پهن میکنم

چه بخوای چه نخوای خونه ت نجس میشه. بالاخره وقتی که بخوای از پوشک بگیریش ممکنه کثیف کاریشو تو شلوار ب ...

من خیلی اوضام وخیمه 

وسواس فکری بیماری شدید دارم هیچوقت  نمیتونم خوشحال باشم 

همش میگم مریضم 

وسواس پاکی نجسی یه ده سالی بود نداشتم یهو دیروز 😕

دکترم تا بخوای رفتم ولی بی فایده بوده 

من خیلی اوضام وخیمه  وسواس فکری بیماری شدید دارم هیچوقت  نمیتونم خوشحال باشم  همش م ...

دارو هم مصرف کردی؟ داداش من اوضاش دیگه طوری شده بود که صورتشو میپوشوند فک میکرد صورتش مشکلی داره. همیشه سرتا پاش خیس بود. هی دستو پاهاشو تا بالا میشست. الان حدودا چهار ساله دارو مصرف میکنه. هر دوماه وقت دکتر داره.

شما که یک بار بر وسواستون غلبه کردید باید بدونید که با تمرکز و تفکر منطقی میشه وسواس رو از بین برد . 

تو همین مثالی که زدید تشک بچه نجس بود که شسته بودید ؟ اگر نجس نبوده که پس اون ابه هم نجس نیست فقط کثیف بوده . اگر نجس بوده و اب اول شستشو بوده که نجس هست ولی چون به صورت دقیق نمیدونید کجا پای خیس گذاشتید اصطلاحا میگن اونجا احتیاط داره0واستون . روی این وسواس باید کار کنید خصوصا موقع از پوشک گرفتن دونستن دقیق احکام خیله موثره و وسواس خیلی زجر اور

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دارو هم مصرف کردی؟ داداش من اوضاش دیگه طوری شده بود که صورتشو میپوشوند فک میکرد صورتش مشکلی داره. هم ...

اره عزیزم ولی عصبی تر میشدم 

قبل از عید رفتم دندون پزشگی تا سه ماه هی میگفتم ایدز گرفتم که بالاخره عید رفتم مسافرت اینا دیگه کمرنگ شد برام

شما که یک بار بر وسواستون غلبه کردید باید بدونید که با تمرکز و تفکر منطقی میشه وسواس رو از بین برد . ...

منم از دیروز مدام ایناییکه شما گفتینو با خودم میگم 

ولی یه لحظه میگم شاید خودمو دارم گول میزنم

اینم بگم که تا وقتی پاتون خیس بوده نجاست رو منتقل میکرده چون دوتا جسم خشک نجاست رو بهم منتقل نمیکنن پس کل خونه نجس نیست نهایتا محدوده چند قدم اول 

منم از دیروز مدام ایناییکه شما گفتینو با خودم میگم  ولی یه لحظه میگم شاید خودمو دارم گول میزنم

وسواس در گیری ذهنی هست باید باهاش محکم برخورد کنید به جای این که فکر کنید خودتون رو گول میزنید قاطعانه فکر کنید که اگر قرار به دستور خداست که دستور خدا این حده و من با شور کردنش خودم رو داناتر از خدا نمیدونم

وسواس در گیری ذهنی هست باید باهاش محکم برخورد کنید به جای این که فکر کنید خودتون رو گول میزنید قاطعا ...

ممنون عزیزم خیلی بهم امید دادی 

راست میگین بچم هنوز هفت ماهشه تا سه سالکی ممکنه کل خونه رو نجس کنه 

و من باید بی خیال باشم چون اینجوری فقط خودمو عذاب میدم

همسرم میگفت اگه خیلی ناراحتی میخوای بدم فرشهارو بشورن 

گفتم نه بابا اینکه کار امروز فرداش نیست 

ممنون عزیزم خیلی بهم امید دادی  راست میگین بچم هنوز هفت ماهشه تا سه سالکی ممکنه کل خونه رو نجس ...

به جز خودتون شما مسئول اون بچه هم هستید من خیلی اطرافم دیدم خانمای وسواسی با بچه بد تا میکنن خصوصا تو قضیه دستشویی وشستن بعدش به نظرم اینا یه جایی تو ذهن بچه میمونه و میشه انرژی منفی نسبت به اسلام حتی دیدم از اصطلاح نجس استفاده میکنن مثلا واسه بچه سه ساله به نظر من غلطه مثلا من بچه ام شش سالشه یه قانون کلی گذاشتم که خون جیش پی پی هرجا بود که نمیتونه بشوره سریع خبر بده . وقتی میگه هم قشقرق به پا نمیکنم سریع میشوریم و تشویقش میکنم که گفته .