2777
2789

سلام دوستان

بیاید بهترین کتاب هایی که خوندیم رو بهم معرفی کنیم،ترجیحا اگر درباره ترجمه اش هم چیزی یادتونه یا توصیه ای دارید بفرمایید

اگر هم کتابی رو میخوایم بخونیم و دربارش مطمئن نیستیم از بقیه بپرسیم

بهترین کتاب هایی که خودم خوندم:

برادران کارامازوف ترجمه اصغر رستگار

صدسال تنهایی بهمن فرزانه

بلندی های بادگیر رضا رضایی

سمفونی مردگان

نه نبودی

کجا بودی این چند وقت

یه تاپیک زدن سراغت رو گرفتن

@آرمیناز

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیاد رمان خوندم و( طبیعتا خیلیم نخوندمه 😂)

ولی اگه کسی سوالی داره بپرسه تا جایی که میدونم معرفی میکنم یا نظر میدم

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

اول شهر هلالی دوم پیکار گسل و سوم هیس هیس

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

نه نبودی کجا بودی این چند وقت یه تاپیک زدن سراغت رو گرفتن@آرمیناز

سلام

خوبین؟

بله عزیزم دیدم تاپیک رو،جوابشون رو دادم

تعلیق مشکی شدم،این کاربری رو جدیدا زدم،بیشتر با کاربری کاترین ارنشام فعالیت میکنم

سلامخوبین؟بله عزیزم دیدم تاپیک رو،جوابشون رو دادم تعلیق مشکی شدم،این کاربری رو جدیدا زدم،بیشتر با کا ...

قربونت

خب خداروشکر

خوبه برگشتی

❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عههه چه جالب.منم دارم هنوز شروع نکردم فعلا چندتا کتاب دیگه نصفه مونده 😅

من تا یه کتاب رو تموم نکنم سراغ بعدی نمیرم

الان میخوام چای دم کنم بیشنم پای سمفونی مردگان😅

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

الان دارم سمفونی مردگان میخونم صفحه ۴۰ هستم

باهاش ارتباط گرفتی؟

اگر دوستش داری از عباس معروفی سال بلوا،تماما مخصوص،فریدون سه پسر داشت و نام تمام مردگان یحیاست رو پیشنهاد میکنم،دوتای اولی رو خودم خوندم و خیلی دوستشون دارم

کتاب های خودتون😄 عشق سال های وبا

کیمیاگر رو بنظرم همه باید بخونن

مغازه خودکشی

خانواده ی عجیب

پیرمرد و دریا

مرشد و مارگارینا

سینوهه

پنیر مرا چه کسی برداشت

جنگ و صلح

کافکا و عروسک

هنر ظریف به ت خ م گرفتن😅

و... اسم مترجم ها زیاد تو ذهنم نمیمونه

از همه ژانری نوشتم همینا الان تو ذهنمه

عباس معروفی یه کتاب دیگه هم داره قشنگه اونم فریدون سه پسر داشت

کتاب های خالد حسینی هم ارزش خوندن دارن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
باهاش ارتباط گرفتی؟اگر دوستش داری از عباس معروفی سال بلوا،تماما مخصوص،فریدون سه پسر داشت و نام تمام ...

عباس معروفی که محشره با هر صفحه از کتاباش عشق میکنم

قبل این بلندی های بادگیر رو تموم کردم زیاد جذبم نکرد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خیلی زیاد رمان خوندم و( طبیعتا خیلیم نخوندمه 😂) ولی اگه کسی سوالی داره بپرسه تا جایی که میدونم معرف ...

باغ مارشال رو خوندید؟ جلد دوم و سومش ارزش خوندن دارن؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻