2777
2789

من خودم بگم اول
من وشوهریم حدودا4/5سال باهم بودیم یعنی دوست بویدم
خیلی دوسم داره
همه کارواسم میکنه فداش شم
از روی عشق باهم ازدواج کردیمممم  البته نامزدیم خخخخخخ

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

منم شوهرم غریبه بود شرایطش خوب بود جواب مثبت دادم...الان عاشقشممممم

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دعا کردم شوهرم اینجوری و اونجوری باشه..بعد ک پیداش شد دیدم همونیه ک من خواست بودم باسر پذیرفتم

خخخخخ چ جالب

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
دست راستت سرم من مجردم 

انشالله یه خوبش گیرت بیاد دقش بدی  

منم شوهرم غریبه بود شرایطش خوب بود جواب مثبت دادم...الان عاشقشممممم

عشقتون پایدار  

من و دوست همسرم که فامیل ماست بهش معرفی کرد اومدن دیدم همونیه که میخوام بعد ازدواج کردیم   &nbs ...

ای جان

15 اردیبهشت سالگرد اشناییموئن بود اردوی دانشجویی بچه های کارشناسی ارشد رو می بردن نمایشگاه کتاب تهران منم ثبت نام کردم اردوش مختلط بود تو اون گیر و یری گم شدم دیدم یه پسره که از صبح چند بار تو اتوبوس دیده بودمش و هی گفته بوم این چقدر خوشگله چقدر متینه  چقدر اقاست ، اونم گم شده بود و ما با هم یه گوشه ای نشستیم و کلی حرف زدیم .با همدیگه رفتیم خرید و  باورتون نمیشه گوشی همه دوستامون خاموش بود  و ما عاشق هم شدیم و الان 7 ساله داریم با هم زندگی می کنیم

چیکسا در زبان کرمانجی یعنی شبهای سرد و پر ستاره پس از بارش برف و نام بزرگترین منظومه زیبای کرمانجی از حسن روشان .

وقتی پیشنهاد ازدواج دادگفت هر چقدر دوست دارین فکر کنین منم گفتم باشه ولی همنجا جواب + دادم

چیکسا در زبان کرمانجی یعنی شبهای سرد و پر ستاره پس از بارش برف و نام بزرگترین منظومه زیبای کرمانجی از حسن روشان .