صاغر مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 335 عنوان کسی ب بچش برای الرژی غذایی شربت هیدروکسی زین ،رانیتیدین،وقرص حساسیت داده؟ 2783 بازدید | 45 پست کسی تجربه ای داره ،نتیجه گرفته لطفابگین 1397/02/18 | 05:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zibaaaaaaa عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1602 من شربت زادیتن خارجی میدم....رانیتیدین برای معده ش واسه ریفلاکس میدم... خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
صاغر مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 335 دکترگف زادیتین وستریزین براحساسیت تنفسی جواب میده هیدروبراپوستی؟ بچت خوب شده غذاچی میدی
ورونيكا26564 عضویت: 1390/08/10 تعداد پست: 2014 من شربت زادیتن خارجی میدم....رانیتیدین برای معده ش واسه ریفلاکس میدم... سلام خانمی.بچتون چند ماهشه؟چند بار در روز و به چه شدتی بالا میورد؟ الهي و ربي من لي غيرك
zibaaaaaaa عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1602 سلام خانمی.بچتون چند ماهشه؟چند بار در روز و به چه شدتی بالا میورد؟ بالا اوردن انچنانی نداشت....با سونو معلوم شد واینکه همش به خودش میپیچید...پسرم یکسال و نیمشه.....هر ۱۲ ساعت ۲سی سی خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
zibaaaaaaa عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1602 دکترگف زادیتین وستریزین براحساسیت تنفسی جواب میده هیدروبراپوستی؟ بچت خوب شده غذاچی میدی من ازمایش الرژی انجام دادم....به غدا یا ماده ای حساسیت نداره..فقط به ویروسای سرماخوردگی الرژی داره....همه غذایی اگه باب سلیقش باشه میدم ممنوعیت نداره خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
samane58 عضویت: 1394/02/06 تعداد پست: 23264 پسر منم ۱۳ ماهه س آلرژی غذایی داره ولی دکتر هیچ دارویی نداده 🤔فقط یه پودر به اسم ایر لوکاست داده بود که خش خش سینه شو برد لطفا این تاپیک رومطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
zibaaaaaaa عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1602 پسر منم ۱۳ ماهه س آلرژی غذایی داره ولی دکتر هیچ دارویی نداده 🤔 فقط یه پودر به اسم ایر لوکاست داده ... تا حالا اسمش رو نشنیدم....من شبی ۲سی سی زادیتن میدم با اسپری هاش رو میزنم خداروشکر خس خس نداره دیگه.. خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
ورونيكا26564 عضویت: 1390/08/10 تعداد پست: 2014 بالا اوردن انچنانی نداشت....با سونو معلوم شد واینکه همش به خودش میپیچید...پسرم یکسال و نیمشه.....هر ... دقیقا دختر منم زیاد بالا نمیاره ولی همش به خودش میپیچه و گردنشو خم میکنه.شیرم درست نمیخورد درسته؟دختر من خوب شیر نمیخوره.الان چند ماهشه بچتون؟ الهي و ربي من لي غيرك
صاغر مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 335 من ازمایش الرژی انجام دادم....به غدا یا ماده ای حساسیت نداره..فقط به ویروسای سرماخوردگی الرژی داره. ... خوش ب حالت من تست دادم ولی وقتی بهش غذایامیوه میدم بدنش قرمزمیشه جوشای ریزمیزنه فجیع بخداخسته شدم
ورونيكا26564 عضویت: 1390/08/10 تعداد پست: 2014 دکتر رانیتیدین داد ولی یه بار دادم خیلی منگ شد و اسهال شد دیگه ندادم الهي و ربي من لي غيرك
zibaaaaaaa عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1602 پسر منم ۱۳ ماهه س آلرژی غذایی داره ولی دکتر هیچ دارویی نداده 🤔 فقط یه پودر به اسم ایر لوکاست داده ... حالا که دکتر چیزی نگفته یه ازمایش انجام بده که بدونی چیا نباید بدی که سریع خوب شه...یا لااقل تشدید نشه خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
صاغر مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 335 بچم الان رفته تو۱۴ ماه رانیتیدینوداده همراهیدروگف چن ماه بده میترسم عوارض داشته باشه هر۶ساعت ۲ونیم رانی...هر۱۳ساعت ۲سی سی
zibaaaaaaa عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1602 خوش ب حالت من تست دادم ولی وقتی بهش غذایامیوه میدم بدنش قرمزمیشه جوشای ریزمیزنه فجیع بخداخسته شدم من تست رو قبول ندارم.....یه از بده که خیالت جمع شه...درسته هزینه ش خیلی بالاست....ولی اگه الرژی درمان نشه دور از جون تو سن بالا تبدیل به اسم میشه خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
zibaaaaaaa عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1602 بچم الان رفته تو۱۴ ماه رانیتیدینوداده همراهیدروگف چن ماه بده میترسم عوارض داشته باشه هر۶ساعت ۲ونیم ر ... نترس....خوردن که از نخوردن اش بدتر نیست....تو غذاهاش ام دقت کن... خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏