2777
2789

غصه نخور آدم از دست اینا پیر میشه  خودش باید عقلش میرسید نمیخواست یا همون لحظه میگفتی فلانی جون ادیت بشه میارن برات بعدا هر دفعه یه بهونه  گوش شوهرتو بپیچون ولی تا تکرار نکنه

قشنگ همه اینا تقصیر شوهرته!!!ولی شاید خواهر شوهرت میخواد میکس کنه واست یا چ میدونم .بنظرت عکسارو میخ ...

دقیقا تقصیر اینه. هیچی از رو دوست داشتن دوست داره داشته باشه.ولی واقعا من  دلم نمیخواد همه ی عکسام حتی دست خواهر خودم باشه

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور آدم از دست اینا پیر میشه  خودش باید عقلش میرسید نمیخواست یا همون لحظه میگفتی فلانی جون ...

به خدا گفتم ولی کو فهم و شعور

باشه عزیزم ولی یه جور دوستانه و رو شوخی و خنده بنداز و بگو . واسه دوتا عکس کدورت پیش نیار که لجتو بر ...

مرسی عزیزم دعا کن بدون کدورت حل شه😢😢

دقیقا تقصیر اینه. هیچی از رو دوست داشتن دوست داره داشته باشه.ولی واقعا من  دلم نمیخواد همه ی عک ...

الان ک اول زندگی هستی سعی کن فقط کاری کنی ک شوهرت ازت حساب ببره حرف شنوی داشته باشه .واقعا بعضی مردارو درک نمیکنم ک چرا ب خواسته زنشون اهمیت نمیدن .منکه شوهرم وقتی پا خواهر یا مادرش وسط باشه اصلا ب تخمشم حسابم نمیکنه 😒😞هرچی اونا میگن فقط مهمه همین

درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنندمابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند
استارتر میشه لطف کنی تاپیک و حذف کنی؟ میترسم شناسایی شم شانس ندارم که😢

گزارش بزنید .من ک نمیشه پاک کنم عزیزم .نی نی یار باید بترکونه 

درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنندمابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند
گزارش بزنید .من ک نمیشه پاک کنم عزیزم .نی نی یار باید بترکونه 

لینک بدی حذف میکنه.اکی حالا من گزارش میزنم😢