2777
2789
اینی که من میبینم اگه شعور داشت وقتی میدید دلت نیست عکساتو بدی اصرار نمیکرد معلومه کرم داره.حالا برو ...

اره والا! گفت پاک میکنم ولی بعید میدونم.حالا ما رابطمون خیلی خوبه اصلا دوست ندارم خراب شه

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا! گفت پاک میکنم ولی بعید میدونم.حالا ما رابطمون خیلی خوبه اصلا دوست ندارم خراب شه

مطمین باش با گفتنه این حرف یه کدوریتی پیش میاد اخر.من میدونم که میگم اونم مطمین پاش پاک نمیکنه همون که خودت پاک کنی بهتره بیخودی ام خودتو خراب نکن این وسط و با خواهر شوهر در ننداز

مطمین باش با گفتنه این حرف یه کدوریتی پیش میاد اخر.من میدونم که میگم اونم مطمین پاش پاک نمیکنه همون ...

خب من نمیدونم فلشو کجا میزاره که

به شوهرت بگو یه دوستی داشتم اینطوری عکساش پخش شد زندگیش خراب شد فلشو دزدیدن وایی استرس گرفتم به آبجی که نمیتونیم چیزی بگیم فوقش میگه میخواستی ندی چیزی نمی گن اما ذهنش درگیر میشه دیگه تکرار نمیکنه

اونو دیگه باید زحمتشو خودت بکشی و پیدا کنی .پیداش نکردی همون راهی که گفتی  قشنگ بهش بگو .مجرده؟

نه اونو اصلا نمیتونم راه دوم و مجبورم برم.اره

بهش بگو فلش بیار چنتا عکس مونده بریزم بعد اوناییکه نمیخوایی پاک کن حوصله داریا انقد ارزش ندارن خودتو درگیر کنی فقط بچسب به شوهرت اونو باید پر کنی دفعه بعد خودش جواب خواهرشو بده

نه اونو اصلا نمیتونم راه دوم و مجبورم برم.اره

قشنگ همه اینا تقصیر شوهرته!!!ولی شاید خواهر شوهرت میخواد میکس کنه واست یا چ میدونم .بنظرت عکسارو میخواد چکار 

درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنندمابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند