الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتم فانتزی... قرار نیس آخرش ب رابطه ختم بشه... هرچیزی ک شوهرو خوشحال کنه و جدید باشه
خب اگه قصدت فقط خوشحال کردنشه ودیگر هیچ , بدون اطلاع قبلی برو دم محل کارش یه شاخه گلم براش بگیر و بهش بگو که دلت براش خیلی تنگ شده بود و نتونستی منتظر بمونی تا از سر کار بیاد
شوهر من نظم خونه رو خیلی دوست داره.وقتی میاد و خونه مرتبه و میبینه مثه یه مهمان منتظرش بودم و میز چیدم.شمع روشن کردم..البته که به خودمم رسیده باشم.که همیشه قبل از اومدنش به خودم میرسم و لباس خوب میپوشم.خوشش میاد.ناخودآگاه میاد سمتم و کار به جاهای باریک میکشه😂😂😂
یه کلیپ درست کن از عکسای دونفرتون،قبل از اومدنش برقارو خاموش کن و کلیپ رو اماده ی پخش کن یه جا باش که نبینتت و تا وارد خونه شد کلیپ رو پخش کن....خیلی شوکه وخوشحال میشه.
من اینکارو کردم از خوشحالی بغض کرده بود و خیلی روش تاثیر گذاشت
عشق اونیه که وقتی پیر شدی،رو صورتت خط لبخند به جا گذاشته باشه