2777
2789
عنوان

خانما ایده یه شب خاص بدیم هممون استفاده کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 43 پست
دقیقا ایده واسه چی میخوای؟پذیرایی؟تیپ؟رابطه؟بگو تا بهتر راهنمایی بتونیم بکنیم

گفتم فانتزی... قرار نیس آخرش ب رابطه ختم بشه... هرچیزی ک شوهرو خوشحال کنه و جدید باشه

اس ام ان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم فانتزی... قرار نیس آخرش ب رابطه ختم بشه... هرچیزی ک شوهرو خوشحال کنه و جدید باشه

خب اگه قصدت فقط خوشحال کردنشه ودیگر هیچ , بدون اطلاع قبلی برو دم محل کارش یه شاخه گلم براش بگیر و بهش بگو که دلت براش خیلی تنگ شده بود و نتونستی منتظر بمونی تا از سر کار بیاد

خب اگه قصدت فقط خوشحال کردنشه ودیگر هیچ , بدون اطلاع قبلی برو دم محل کارش یه شاخه گلم براش بگیر و به ...

با اون همکارای ایکبیری چشم چرونش... فقط ناراحت میشه ک چرا رقتم محل کارش خخ

اس ام ان
شوهر من هیکلیه لباسشو بپوشم توش غرق میشم دیگه پیدام نمیکنه یا اینکه دقیقا شبیه دلقکا میشم دیدی آشتین ...

:)

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

شوهر من نظم خونه رو خیلی دوست داره.وقتی میاد و خونه مرتبه و میبینه مثه یه مهمان منتظرش بودم و میز چیدم.شمع روشن کردم..البته که به خودمم رسیده باشم.که همیشه قبل از اومدنش به خودم میرسم و لباس خوب میپوشم.خوشش میاد.ناخودآگاه میاد سمتم و کار به جاهای باریک میکشه😂😂😂

یه کلیپ درست کن از عکسای دونفرتون،قبل از اومدنش برقارو خاموش کن و کلیپ رو اماده ی پخش کن یه جا باش که نبینتت و تا وارد خونه شد کلیپ رو پخش کن....خیلی شوکه و‌خوشحال میشه.

من اینکارو کردم از خوشحالی بغض کرده بود و خیلی روش تاثیر گذاشت

عشق اونیه که وقتی پیر شدی،رو صورتت خط لبخند به جا گذاشته باشه