2821
2789
عنوان

فالو کردن تلاش محسوب میشه❓❗

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 44 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون پیشقدم شد ولی ریکوئستشو برداشت حالا بعد از سه روز اگه من فالوش کنم این پیشقدم شدن من نیست؟!

نه نیست

چون اون یبار ریکوئست داد قبول نکردی

یه بهونه بیار بگو نت قطع شد یاهرچی

❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

وای سه روزه داری این تاپیک و میزنی و همه هم بهتر میگن نه ولی همچنان تاپیک میزنی😂بذار من بگم اره تلا ...

انقدر درگیرم این چند روزه که سردرد گرفتم

از یه لحاظ میخوام بیخیالش بشم ، هم نمیخوام،

گیرم که فالوش کنم؟ نکنم؟ استوری بذارم چراغ سبز بدم؟ ندم؟

دیوونه شدم والا

انقدر درگیرم این چند روزه که سردرد گرفتماز یه لحاظ میخوام بیخیالش بشم ، هم نمیخوام،گیرم که فالوش کنم ...

چند وقته کات کردین ؟ سر چی کات کردین؟

بنظرت برگشتن به چنین آدمی درسته؟

اینکه یبار کات کردین باعث میشه سرد بشین ، بنظرت میتونی این مسئله رو تغییر بدی؟ اگه فک میکنی این مسائل قابل حله برو جلو ( هر چند نظر من متفاوته و کتابی رو که بستی دیگه نباید باز کنی و پسرا هر چقدر هم که مغرور و کله شق باشن برا کسی که دوسش دارن همه غرورو زیر پا میذارن ، پس اینکه حالا یه ریکوئست داده اصلا دلیل منطقی نیست )

چندباری تاپیکتو دیدم تو چند روز اخیر،خیلی داری اذیت میشی برو بهش پی ام بده غرور مرورم ولکن ادم با پی ...

اخه مقصر بودم خودم کات کردم حالا خودم فالو کنم پیام بدم 🤦🏻♀️

میگم انقد درگیرم که چیکار کنم که سردرد گرفتم

2825
2823
2791
2779
2792