2777
2789
من دخترم 6 ماهشه شیرخشک میخوره، ی ماه شیر خودمو خورد به زور. تا 4 ماهگیشم دوشیدم دادم خورد. الان مدا ...

پسر منم تا ۶ ماه خورد 😔 شیرم کم بود سیر نمیشد دیگه نخورد منم خیلی غصه خوردم هنوز یادش میفتم گریه ام میگیره حرفای اطرافیانم که بدتر از همه

عزیزم اهمیت نده تو خودت قطع نکردی که نخورد بعدش اون قدیم بود شیر مادر بهتر از شیر خشک بود شیر مادرای ...

میدونم که بد نیست خداروشکر دخترم 6 ماهشه تا حالا سرما هم نخورده ولی اطرافیان آزارم میدن. به شما حرفی نمیزدن؟ به من میگن بچت بزرگ شه میگیم بهش واسش مادری نکردی، درحالیکه به نظر خودم ما مادرای بچه های شیرخشکی بیشتر زحمتشونو میکشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا باورم نمیشه سرکارمون گذاشتی,مگه میشه ۱۱ماهه۱۶کیلو دوبرابر وزن بچه منه که۱۴ماهس,عکسشو بزار

اره چرا نمیشه

من خیای دیدم بچه های اینجوری

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

پسر من 15ماهه و زنش 10نیم هسش قدش 70و خورده ای هسش،بهداشت گفت،قدش یکم کوتاهه،قرار س ماه دیگ ببرم ببینم قدش فرقی کرده ی نه،نگراااااااانم مامانیاااااا....

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
منم همین شرایطو داشتم به زور میخورد میدوشیدم میدادم خودم سعی میکردم بدم ولی انقد جیغ میزد کبود میشد ...

ببین منم قبول دارم شیر مادر از لحاظ خاصیت بهتر از شیر خشک نیست ولی وقتی آدم به بچه اش شیر حس خوبی به هر دو منتقل میشه

بچه دوست من هجده ماهش بود بیست و‌هشت کیلو بود 

ده ماهگی راه افتاد

هست ماهگی دندون دراورد

حرف زدنم زود باد کرفت 

البته دکتر گذاشتتش تو رژیم 

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
پسر منم تا ۶ ماه خورد 😔 شیرم کم بود سیر نمیشد دیگه نخورد منم خیلی غصه خوردم هنوز یادش میفتم گریه ام ...

پسرتون چند ماهشه؟ دختر من از اول سینمو خوب نگرفت با آب قند میگرفت بعدشم عادت کرد به آب قند نگرفت با هزار مصیبت میگرفت ی میک آروم میزد ول میکرد یا میخوابید. 3200 به دنیا اومد ی ماه بعد شد 2200. مجبور شدم شیرخشک بدم. الان وزنش نرمال شده ولی حرفای اطرافیان افسردم کرده . مخصوصا که منو بی عرضه خطاب میکنن، 

بله عزیزم پسرم کلا درشت هیکله...

ماشالا چه نازه

ان شالا سالم و خوشحال زیر سایه پدرومادر بزرگ بشه