2777
2789
عنوان

آمپول hcg

158 بازدید | 14 پست

۲روزه آمپول hcg زدم از دیروز درد شدید تو قسمت تخمدانهام داصتم امروز دردم کمتر بود انا ضعف و بیحال عجیبی دارم

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچه زودتر  عملیات کن

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
اقدام کردم به امید خدا 💖💖

ان شالله باردار بشی خانومی .فقط شرایط نزدیگی رو هم از دکتر بپرس برات دقیق توضیح بده ‌

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
ان شالله باردار بشی خانومی .فقط شرایط نزدیگی رو هم از دکتر بپرس برات دقیق توضیح بده ‌

۲بار بارداری داشتم پیارسال ناموفق بودن ۱ساله اقدامم هنوز بعد دومی خبری نیست

دردم  و بیحالیم واسه آزاد شدن تخمک آخه تاحالا اینجوری نبودم تب هم کردم

فکر کنم اینا از عوارض آمپوله،اگه بهتر نشدی حتما برو درمانگاه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

ان شالله این اثرشو داره و خبرا خوب میاری برامون .توکلت به خدا .هیچ کار خدا بی حکمت نیس

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
دردم  و بیحالیم واسه آزاد شدن تخمک آخه تاحالا اینجوری نبودم تب هم کردم

عزیزم منم همین علایم رو داشتم منم پنج روز شبی دو تا لتروزول خوردم و هفتم و نهم اچ ام جی روز ۱۱فولی ۲۲و روز دوازدهم هم آمپول زدم .الان شش روز گذشته با اینکه ی آمپول آزادسازی زدم هنوز علایمش رو دارم .مخصوصا درد نوک سینه و تب .خیلی بدنم داغه و بیحالم.

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
عزیزم منم همین علایم رو داشتم منم پنج روز شبی دو تا لتروزول خوردم و هفتم و نهم اچ ام جی روز ۱۱فولی ۲ ...

من قبلا این آمپول زدم فقط ایندفه این حالتارو دارم یعنی میشه ایندفه مهمون داشته باشیم😭😭😭

من قبلا این آمپول زدم فقط ایندفه این حالتارو دارم یعنی میشه ایندفه مهمون داشته باشیم😭😭😭

سعی کن بیخیال باشی.منم مثل تو منتظرم .امیدوارم تو ذوقمون نخوره اصلا...

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍