2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامزدمه هنوز شوهرم نیست اما واسش یه اباژور گرفتم بزاره روی پاتختیش چون شبا قبل خواب کتاب میخونه با یه دونه شمع برای پدرمم موس گرفتم چون موسش خراب بود کارش همش با لپ تاپو ایناس نیاز داشت دیگه همین از دستم بر میومد😅

🌸🌸🌸

من چیزی نگرفتم چون اگرم بخوام چیزی بگیرم با پول خودش باید برا خودش بخرم🤣 اما همسرم مناسبتا براش خیل ...

ما هم موقع خواب به هم تبریک میگیم، همدیگه را بوس میکنیم، روز زن و مرد برا خانواده شوهرم گل، برای پدرومادر خودم شیرینی میگیریم میریم میبینیمشون،خیلی مراقب جیب شوهرم هستم

ما هم موقع خواب به هم تبریک میگیم، همدیگه را بوس میکنیم، روز زن و مرد برا خانواده شوهرم گل، برای پدر ...

مهم به یاد هم بودنه و توجه داشتنه... تو وضعیت اقتصادی الان باید مراعات کنیم و با همین چیزای کوچیک خوش بگذرونیم دنیا اصلا ارزششو نداره سر به کادو و... زندگی رو بهم بریزی

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

تبریک میگم که شرایط خاص اقتصادی را درک میکتید

مرسی عزیزم آره واقعا اوصاع خیلی سخت شده و همین هم ک بفکر هم باشیم خوبه حتی با یه گل

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

ماها ک سینگل بگوریم دسته بیل گرفتیم بقبه رو نمیدونم

🤣🤣🤣

کاربر عزیز تا وقتی احترامت واجبه که احترام بزاری🥰1۳95کاربر خاموش بودم ..1396کاربری زدم تعلیق شدم وچون اسم کاربریم بار انرژی منفی داشت وتاپیکام زیاد بود کاربری جدید زدم🥰

من برا حضرت پدر پارچه پیراهن گرفتم...

برای همسر شورت وزیرپوش

کاربر عزیز تا وقتی احترامت واجبه که احترام بزاری🥰1۳95کاربر خاموش بودم ..1396کاربری زدم تعلیق شدم وچون اسم کاربریم بار انرژی منفی داشت وتاپیکام زیاد بود کاربری جدید زدم🥰