2777
2789

🤣👌

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هممون ب چوخ رفتیم

حیف جوونیم اون از خانواده متعصبم این از شوهر بی اخلاقم

بچمم که سقط کردم

پووف

واقعا چرا نمیمیرم آخه

چند ساله زبان میخونم بتونم گمشم از اینجا برم بازم مثل کر و لالا حرف میزنم 😭 چرا من اینجام خدایا تمومش کن

حیف جوونیم اون از خانواده متعصبم این از شوهر بی اخلاقم بچمم که سقط کردم پووف واقعا چرا نمیمیرم آخه چ ...

امیدوارم شرایطتون همه جوره اوکی بشه

پس داری زبان میخونی

منم چند وقته شروع کردم ب خوندن زبان البته چند ماهم نمیشه

وقتی چند ساله داری میخونی دیگه فوکوس کن رو اون ازمونی ک مد نظرته آیلتس یا پی تی ای طبق اون بخون با ی دوره و بعد ماک بده و ازمون اصلی بده

امیدوارم شرایطتون همه جوره اوکی بشهپس داری زبان میخونیمنم چند وقته شروع کردم ب خوندن زبان البته چند ...

میشه آنلاین داخل ایران آیلتس داد؟

البته من میخوام سلتا بگیرم

یه کتابم نوشتم یه داستان تماما انگلیسی که بشه رزومه چون سابقه کار ندارم

دوس دارم برم استرالیا

میشه آنلاین داخل ایران آیلتس داد؟ البته من میخوام سلتا بگیرم یه کتابم نوشتم یه داستان تماما انگلیسی ...

نه ایران نمیشه انلاین داد

تازه حضوریش هم 11بهمن قراره متوقف بشه

پس میخای برای اسکیل ورکر استرالیا اقدام کنی

بنظرم pteبگیر هم اسونتره هم میتونی نمره بالاتر بگیری

ولی خب ازمونش انلاین هس و میتونی بری همین لب مرز ترکیه زمینی ازمون بدی شهر وان

ولی قبلش ببین سطحت چطور ه ی مشاور رایگان pteبگیر بعد ببینن میتونی نمره چند بیاری قبلشم ی ماک بده بعد خودشون میگن برو ازمون اصلی