2777
2789
عنوان

بارداری با یک فولیکول

| مشاهده متن کامل بحث + 24356 بازدید | 29 پست
حتما دکترت نتونسته تشخیص بده الان دیگه ناباروری به حداقل ترین ممکن رسیده علمش روز به روز پیشرفت میکن ...

نه میگه بعَضی از ناباروری ها علت مشخصی نداره

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ماه قبل ی فولی بیست و سه داشتم روز دوازده پریودی ولی اقدام نداشتم

سلام عزیزم منم روز دوازدهم فولی ۲۲داشتم و فردا عصرش آمپول زدم و اقدام داشتم .بنظرت ی دونه فولی خوبه با این سایز؟

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
سلام عزیزم منم روز دوازدهم فولی ۲۲داشتم و فردا عصرش آمپول زدم و اقدام داشتم .بنظرت ی دونه فولی خوبه ...

اره خوبه. حتی بعضیا میگن بالای ۲۰ نیاز به آمپول هم نداره. خود ش رها میشه

اگه باردار شدی بیا اینجا خبرشو بده

چندمین باره که آمپول میزنی

من بار اولمه

اره خوبه. حتی بعضیا میگن بالای ۲۰ نیاز به آمپول هم نداره. خود ش رها میشه اگه باردار شدی بیا اینجا خ ...

سلام گلم.امروز ۱۸ام سیکلمه و شش روز از آمپول زدن میگذره دل‌درد خیلی دارم .

اولین ماه لتروزول خوردم .دو ماه قبلاً هم کلومیفن و آمپول زده بودم اما سایز فولیم پایین بود .

برام دعا کن هنوز خیلی تا موعدم مونده.

سلام عزیزم منم روز دوازدهم فولی ۲۲داشتم و فردا عصرش آمپول زدم و اقدام داشتم .بنظرت ی دونه فولی خوبه ...

عالیه عزیزم با فولی پونزده هم باردار شدن 

اگه اسپرم شوهرتم قوی باشه و سرعتش خوب باشه ان شالله که باردار میشی

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
عالیه عزیزم با فولی پونزده هم باردار شدن  اگه اسپرم شوهرتم قوی باشه و سرعتش خوب باشه ان شالله ...

اسپرمش خوبه فقط چسبندگی داره یکم یعنی جای اینکه ۶۰دقیقه ای منی رقیق بشه تو ۱۰۰دقیقه میشه شب قبل آمپول و ۲۰ساعت و ۳۸ساعت و ۴۸ساعت بعدش اقدام داشتم بعدش هم ی شب در میان...خیلی تو فکرم بدونم گرفته یا نه بعد ۱۴ماه اقدام

من امروز  ۱۲ سیکلم سونو انجام دادم یه فولیکول غالب ۲۱ میلی تو تخمدان چپ دارم به نظرتون کی آمپول ...

امشب، اندازه ش خوبه

ولی دکترت باید بگه